Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a diákomba?
Autós oktató vagyok és férfi. Tetszik az egyik diáklány akit vezetni tanitok. Nagyon jó a humorérzéke, állandóan viccelődik, eszes,okos és nagyon szép.
Viszont nekem párkapcsolatom van, ami még elég friss. Ő is párkapcsolatban van, ismerem a barátját. Gyorsan verjem ki a fejemből vagy kezdményezzek neki? Mindig várom,mikor találkozhatok vele, ha meglátom már jobb kedvem lesz tőle.
Szerintem ne a fejedből verd ki :D
Bár onnan is. Figyi, vége lesz a tanfolyamnak, sose látod többet, látsz újakat, hamar elfeleded. Millió meg egy hozzá hasonló van. Csak akkor válik különlegessé valaki, ha már jobban ismered. Ez csak felületes ismertség.
Nem lenne jobb ha titkolnád és megjavítanád a sajátodat? Nem veszed észre hogy baj van otthon. Az a lány csak oldani akarja a feszkóját a humorral. Izgul vezetés közben. Nem is ismered a párját tuti szeretik egymást. Ne akarj személyeskedni vele. Te tanár vagy, ő meg tanuló. Leteszi a jogsit és ennyi. Sokat képzelsz bele. Vannak nekem is humoros kolléganőim, de ennyi. Csak jófejek.
Gondolkozz el ezen. Otthon dolgozz a hibáitokon.
Pfff... Ez mennyire gerinctelen dolog.
Tudod a közvetlenséget nagyon könnyű összekeverni valami mással.
Te konkrétan alkalmatlan vagy erre a pályára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!