Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok szerelmes, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szerelmes, de izgatja a fantáziámat. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam. Már jó ideje próbál közelíteni, de szerintem mostanra már végleg felhagyott vele, mert az utóbbi időben nem tette. Ezzel nincsen semmi probléma, nekem nem igazából tetszett a fiú, és mivel nem akartam félrevezetni vagy elhitetni vele azt, hogy több van köztünk mint szimpla osztálytárs kapcsolat, ezért örültem is neki hogy nem próbálkozott újra...

De mi a baj velem, hogy most meg hiányolom ezt?! Nagyon gáznak érzem magam. Egyáltalán nem vagyok tisztában az érzéseimmel.

Tegnap nem először álmodtam vele együtt, ezért gondolom hogy tudat alatt mégis valamilyen szinten tetszik nekem. Vagy csak az tetszett, hogy végre volt egy fiú akit érdekeltem.

Novemberben lesz a szalagavatónk, felkért táncolni én meg visszautasítottam... már bánom hogy őszinte legyek. Nem gondoltam volna hogy a jelenlegi párjára féltékeny leszek.

Mi a baj velem?! Ez szerelem? Nem tudom, soha nem éreztem még ilyesmit... Nyilván ti sem tudhatjátok hogy én hogy érzek, de olyan zavaros ez az egész most.

Régebben nem éreztem magamat kellemetlenül a közelében, most meg még ha csak rám néz, érzem hogy elvörösödök...

2021. szept. 18. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha van párja, akkor engedd el 🤷🏼‍♂️
2021. szept. 18. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Jaaj, félre ne értsétek, táncpárja van!
2021. szept. 18. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Ez FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK kategória.

A tini rovat odébb van!

2021. szept. 18. 18:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam ebbe a kategóriába teszem, mert mind a ketten elmúltunk 18 évesek.😅
2021. szept. 18. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Pontosabban 18 évesek vagytok. Ez még mindig a tini rovat.
2021. szept. 18. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:
96%

A válasz egyszerű, foglalkoztak veled, nőként viselkedtél és te ezt az érzést hiányolod. Ha lenne egy másik fiú a közeledben aki kezdeményezne nálad és akit megbecsülnél, akkor a másik srácot észre sem vennéd többé, máson járnának a gondolataid. A másik srác táncpartnerére valószínűleg féltéken vagy, mert neki már van partnere és neked nincs(bár lehetett volna csak elkergetted), legalábbis a szöveg alapján erre következtetek.

Remélem tudtam segíteni.....

2021. szept. 18. 19:01
 7/7 A kérdező kommentje:

#6: Igen, tudtál.:) Köszi!

Egyébként van párom már, utána egyből odajött egy osztálytársam és felkért.

2021. szept. 18. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!