Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 év korkülönbség sok egy kapcsolatban?
(28N 42F)
Esetleg vannak itt olyanok akiknél hasonlóan több a
korkülönbség a párkapcsolatában?
2021. szept. 19. 21:19
18, te hülye vagy? Apukám 55 évesen sem volt ráncos, visszeres, szottyadt bőrű stb, amiket írtál, nemhogy 42 évesen.
Írok egy furcsa szót: genetika
2021. okt. 16. 23:59
Ennél a "majd ápolni kell"-es szövegnél szarabbat nem hallottam még. Honnan a faszból tudja bárki is, hogy ki marad életben egyáltalán holnap, nemhogy évek, évtizedek múlva, vagy kinek milyen lesz az egészségi állapota? Apukám túlélte anyukámat 10 évvel, majd ő is meghalt, de egy nagymamám még él.
2021. okt. 17. 00:03
24/29 A kérdező kommentje:
23as a te szüleid között is "nagyobb" volt a korkülönbség??
25/29 A kérdező kommentje:
Anyukám úgymond késői gyerekként született. Anyukája 87 éves és még mindig él. Apukája 80 évesen hunyt el. Apukámnak a szülei már nem élnek Anyukája 66 évesen halt meg. Apukája még korábban 4 éves voltam mikor papa meghalt.
Most az a 14 év szerintem még éppen belefér ... Mire ő 80 lesz már én is közelítem a 70et hogyha megélem. Ha összejövök egy 34 évessel arra mi a garancia hogy ő nem fog meghalni 60 évesen?? Ezek ilyen elgondolkodtató dolgok és felesleges számolgatni mert nem tudhatjuk hogy ki meddig fog élni.
24, 23-as vagyok. Csak 3 év, anyukám volt a fiatalabb.
De látom, lepontoznak a szürke kispolgárok.
2021. okt. 18. 10:50
27/29 A kérdező kommentje:
26-os. Ne törődj velük sok itt a rosszindulatú ember. Sajnos ebben a világban egyre több van belőlük.
#11, elsősorban arra, amit itt is írtak többen, hogy őt hamarabb éri utol az öregedés, az egészsége megromolhat, az ágyban is lehetnek majd problémák, illetve úgy általában a mindennapi életritmusunk egész más lesz, nem bír már erőnléttel esetleg olyan programokat, amiket én igen. Ezek egyike sem törvényszerű, hogy bekövetkezik és nem is parázok rá előre, de nem is szeretem homokba dugni a fejem és úgy tenni, mint ha nem okozhatna soha semmi problémát a korkülönbség - pontosan azért, mert komolyan gondolom vele és szeretném, ha "örökké" tartana. Sok olyan párt láttam, akik boldogan beleugrottak egy ilyen kapcsolatba és nem gondoltak a jövőre, aztán csodálkoztak, ha 10-15-20 év múlva már nem volt annyira jó buli.
2021. okt. 18. 19:33
29/29 A kérdező kommentje:
28-as:) Ezeket én is mindet előre átgondoltam mielőtt belementem ebbe a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések: