Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 14 év korkülönbség sok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 év korkülönbség sok egy kapcsolatban? (28N 42F) Esetleg vannak itt olyanok akiknél hasonlóan több a korkülönbség a párkapcsolatában?

Figyelt kérdés
Ha lehet akkor csak normális válaszokat kérnék. :)
2021. szept. 18. 12:38
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
9-es nagyon szépen köszönöm hogy ezt leírtad. :) Itt milyen nehézségekre gondolsz később?
2021. szept. 18. 13:03
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Most még lehet jó, de te középkorú leszel, aztán ő meg már az ágyból se tud felkelni, nemhogy felállítani a cerkát. Neked igényed lesz az életre, ő már kiélte magát. 5-8 évig ez elmegy, de aztán szerintem lépj le, keress olyat, aki még bírja a tempót.
2021. szept. 18. 13:24
 13/29 anonim ***** válasza:
91%

#11 Évtizedek múlva az idősebb partner egészsége megromolhat, ápolásra szorulhat, esetleg a fiatalabb partner viszonylag korán megözvegyül. Emellett az is problémát okozhat, ha a szex minősége és gyakorisága megváltozik.

(Nekem is volt 17 év korkülönbséggel párkapcsolatom, nem emiatt lett vége, hanem főleg érzelmi problémák, feldolgozatlan traumák miatt.)

2021. szept. 18. 13:25
 14/29 anonim ***** válasza:
31%

Férjem , s köztem 16 év korkülönbség van.

23 - 39

Van két pici gyerekünk. Nemrég születtek. Mi jól elvagyunk.:) nem is néznek meg. Sőt, rajtam szoktak megdöbbeni, hogy csak annyi vagyok. Simán kinezek 30+nak.

De ez genetika. Nővérem 30, s mindig azt hiszik, hogy a húgom. Őt nézik húszaseveiben jaronak, engem 30.. :)

2021. szept. 18. 13:40
 15/29 anonim ***** válasza:
28%

Mi van???

Öregezik itt sokan a 42 éves, legszebb korban lévő férfit.

Miközben a nő sem kislány, már 30 éves felnőtt nő. N

A nőnek ketyeg a biológiai óra.

2021. szept. 18. 14:19
 16/29 A kérdező kommentje:
Ráadásul évtizedek múlva lehet hogy öreg lesz és már nem fogja magát úgy bírni de azért azt se felejtsük el hogy én is vele fogok öregedni és nem maradok 28 éves. Csak mert megy a riogatás hogy majd ápolni kell. Lehet ő fog engem. Sose lehet tudni.
2021. szept. 18. 14:33
 17/29 cseppszi ***** válasza:
29%
Szüleim között 12 év volt de tudok olyat is ahol 20 év a korkülönbség és boldog házasságban élnek
2021. szept. 18. 14:36
 18/29 anonim ***** válasza:
48%
42 már vénség. 20 évesen is ezt gondoltam, most 30 vagyok, nagyon öreg még most is.. Egyszerűen nem oké, már őszül, a bőre szottyadt, több a visszér, hajszálér, aranyér, nem rugalmas a bőre és egyszerűen látszik rajta, a nyakán és a kezén leginkább, de sokaknak a lábain is.. Ahol nem számít, mennyire gyúrja ki magát, akkor is idősnek fog látszani, mert az. Egy 60 éveshez képest fiatal, de huszonéveshez idős! 30 éveshez is! Persze egy 20 éveshez képest már én is bőven nyanya vagyok:), pedig a korosztályomban nagyon szépnek számítok, de a kor látszik rajtam is, nem vagyunk egy ligában.
2021. szept. 18. 15:33
 19/29 anonim ***** válasza:
24%

Valamit kihagytok a matekból!!!

PÉNZ.

Egy 40-es pasinak, ha normális melója van, nem elvált, nem fizet gyerektartást, és nincs hitele, és valamennyire odafigyel a külsőre, meg nem IQ ligh idióta és/vagy piás, na akkor még alapíthat családot, 18 - ... éves nővel is.

De egy nő? Mit akar 30, pláne 35+ évesen?

Vagy mit akar egy kockás hasú, de csóró 2X éves srác?

2021. szept. 18. 17:08
 20/29 anonim ***** válasza:
70%
#15 lehet, hogy 28 évesen felnőtt nő, akkor is öreg hozzá egy 40-es. De akinek ez kell, rajta.
2021. szept. 18. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!