Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan lány aki még sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki még sosem kapott virágot?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert a barátnőm aki 22 éves azt mondta hogy én vagyok az első akitől virágot kapott, pedig már volt 3 barátja. Tényleg ennyi gyökér fiú van, aki nem vesz sosem virágot a barátnőjének?
2021. szept. 17. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Exem 3 év alatt nem vett, pedig tudta, hogy szeretnék tőle kapni. A szakítás után mondta, hogy bánja ezt.

A barátom 1. randin már adott.

2021. szept. 17. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

en se kaptam tul sokat.

nem kell ehhez feltetlenul gyoker fiukat kifogni, egyszeruen nem romantikus alkatok vagy mas dolgokkal kedveskedtek, mast adtak ajandekba. ennyi.

2021. szept. 17. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Én nem varok ilyesmire egyedulallokent.Veszek magamnak méghozzá magokat gyujtom is. És annyi virágom lesz amennyit csak szeretnék majd.

Én nem várok egy pasira se. Nőnapkor is a boltba nők osztogattak a viragot. 😀

Kiszolgalom én magam is, ha megtetszik egy-ket virag akkor inkabb magot veszek es megtanulom hogy kell nevelni. A novenyeim meg olyan jo fejek hogy még levelet is hoznak kell ennél jobb? Minek pasira várni? 😀

Az egyik novenytol most varok nehany levelet, de azert hogy jobb legyen a tartasa.

Olyan mint a regi levelezes amikor meg lassabban érkeztek a levelek nem egy chatelos fajtak bar mostansag szerencsere kezdenek rakapni a chatelos level hozasra is. 😀

Lehet mondanom kéne hogy regota varok már azokra a levelekre neki is jobb lenne, hátha elkezd onnan is levelet hozni.

Egy jo tanacs ha nem kaptal soha viragot pasitol lepd meg magad eggyel megérdemled. 🙂

2021. szept. 17. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

* gyűjtöm

A gyujtom ekezet nelkul félreérthető ezer javítom inkább.

2021. szept. 17. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jelentősége ennek. Exemtől rendszeresen kaptam, de mellettem voltak női, mint kiderült. Mostani páromtól sosem kaptam 2 év alatt, viszont a gondolataimat is kitalálja és nagyon édes velem mindig.
2021. szept. 18. 00:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam még, pedig 23 éves vagyok és volt 2 kapcsolatom
2021. szept. 18. 02:55
 7/7 anonim ***** válasza:
30%

Ha ugy nezzuk, hogy boltban pasi van a pénztárba nőnapkor, vagy az ajtóban pasi osztogatja a virágot akkor minden nő kapott egyszer virágot pasitól.

De mint írtam az a vicc, hogy nőnapon nők osztogatják a virágot.

Bár ahhoz gondolom kulon bonuszt kellene fizetni a biztonsági ornek, ha az nem nő :D, hogy az ajtóban állva a nőknek virágot osztogasson. :D

Figyi kérdező, olvashattad, hogy több helyzetben a virágot nem úgy adták, hogy komolyan is gondolták, mint pl. 5-snél, de van ennek ellenkezője pl. 1-es.

Én írtam, hogy manapság aki virágot szeretne kreatívan is meg tudja magát ajándékozni. A pasi meg csak akkor adja, ha komolyan is gondolja, én így gondolom.

2021. szept. 18. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!