Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találkozok egy lánnyal, és viszek neki virágot, akkor mikor/hogyan érdemes azt odaadni?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy pl. találkozunk kb. 2 órára akkor az elején odaadom és "cipeli" végig?(mert amikor városban vagyunk akkor ugye nem nagyon tudja hova tenni) Vagy inkább olyankor érdemes adni, amikor csak rövidebb időre összefutunk?
Értelmes válaszokat kérnék.
Köszi!
2015. máj. 13. 10:18
1/10 anonim válasza:
Ha hozzá mész lakásra, és akkor azt be is tudja tenni egy vázába. Ha randizni mentek akkor fölösleges teher. Másképp és kitudod fejezni szándékaid.
2/10 anonim válasza:
Igazából ha randira megyek, és valakitől virágot kapok, nem érzem tehernek hogy cipelnem kell. Sőt nekem kimondottan jól esik, hogy gondolt Rám, és meglepett.
3/10 A kérdező kommentje:
Házhoz nem nagyon tudok menni, ő szokott bejönni városba.
2015. máj. 13. 10:29
5/10 A kérdező kommentje:
Szálra golnoltam. :)
2015. máj. 13. 10:30
6/10 anonim válasza:
odaadod az elején és te cipeled neki. Miért, ott fogsz állni egész végig virágot dugdosva?
7/10 anonim válasza:
Egy szálat simán odaadhatsz, szerintem örömmel fogja "cipelni", hogy lássák mások, hogy virágot kapott a lovagjától.
8/10 anonim válasza:
Ha két órára találkoztok, ne vedd meg előre a virágot, mert mire hazaér, elhervad. Navigáld úgy, hogy a vége felé egy virágbolt irányába menjetek. Az még jobb, ha megrendeled a virágot, mondjuk délután 3-ra. Akkor csak egy pillanatra kell beugranod érte.
9/10 anonim válasza:
Az csak jó lehet ha virágot kapok, akkor viszem én szívesen :)
10/10 anonim válasza:
"egy szál virág a virágszálnak!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!