Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás után 2 hónappal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után 2 hónappal, hogy erősítheném benne a hiányérzetet?

Figyelt kérdés

Újra szeretném kezdeni a barátnőmmel, viszont nem áll szóba velem mondván, hogy úgy nehéz elengedni a másikat. Pár hete mikor még találkoztunk utoljára, azt mondta hiányzom neki... Olyan helyen lakik tőlem messze, ahová csak miatta jártam, a város ahol dolgozik meg konkrétan soha, szóval véletlen összefutni nem tudunk, közösségi médiában kikövetett, hogy ne lásson...

Van valami ötletetek?

Az engedd el stb nem opció, zaklatni nem akarom, okosan akarok csinálni.

2021. szept. 15. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar veled szóba állni, akkor nem tudom hogy miért erőlködsz.
2021. szept. 15. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem értem, oka volt annak, hogy szakítottatok, miért akarod újrakezdeni? Még akkor megérteném, ha ő is ugyanígy érezne és adnátok még egy esélyt az egésznek, de még akkor is egy hülyeség, mivel okkal lett vége. Ha esetleg sikerül is újrakezdeni, akkor előbb utóbb megint szakítanátok, és csak feleslegesen raboltátok ezzel egymás idejét. 2 hónapja elvan nélküled, ha már ennyi ideje nem kíváncsi rád, akkor nem is érez irántad úgy, hogy ebből bármi komoly legyen a közeljövőben.

Mindezen felül bármi, amit innentől kezdve tennél azért, hogy visszakaphasd, az már zaklatás kategória lenne. Ha még ugyanabban a városban lakna és dolgozna ahol te is, akkor sem lennél sokkal előrébb. Akkor mit tennél? Odajárnál a nyakára ? Vagy a lakása/munkahelye előtt járkálnál le-fel? Szóval ebből a szempontból teljesen lényegtelen, hogy közel van-e hozzád vagy sem. Az én exem is azt mondta szakítás után 3 hónappal, hogy hiányzom neki, de már volt barátnője. Szóval ez egy ilyen dolog. A hiányérzet nem jelenti azt, hogy ő veled akar lenni, hanem egyszerűen megszoktad a másik ember jelenlétét már.

2021. szept. 15. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy hiányzol, nem azt jelenti, hogy még szeret. Megszokta a társaságod, jó hogy hiányzol. Nincs neki még másik, hogy rá koncentráljon, de azon van hogy legyen. Ezért nem opció veled lógni. Ezt el kell fogadnod.
2021. szept. 15. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod befolyásolni, hogy mit érezzen. Szerencsére. Ő le akarja zárni. Egyértelmű volt. Tartsd a döntését tiszteletben. Ha ő nem akar tőled semmit, ebből nem lesz úgyse semmi.
2021. szept. 15. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Esti, népi bölcsességek:

Ez a hajó már elment.

Ne fuss olyan szekér után, ami nem akar felvenni.

2021. szept. 15. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!