Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legfontosabb? A szerelem vagy a biztonság?
Érdekelne a véleményetek, hogy számotokra mi a legfontosabb egy párkapcsolatban?
Ahol van tűz, szerelem, szenvedély, viszont sosem érzed magad teljesen biztonsàgban, a bizalom sem teljes, a tisztelet adásban is vannak hiányok, de ha ránézel azt érzed teljesen szerelmes vagy
Vagy pedig
Egy olyan párkapcsolat, ahol megvan a bizalom, a tisztelet, a biztonsàg, a szeretet, a béke , a nyugalom, de semmi féle tűz, szenvedélyes szerelem, erős vágy/ vonzalom nincs. Szeretet van.
Hosszútàvon valahogy egyik sem jó ha belegondolok.
Illetve van olyan kapcsolat ahol egyszerre szerelmes vagy, boldog, van tisztelet, béke, bizalom , biztonság?
Tudom a szerelem nem tart örökké, ez teljesen okè!
Mindkettő, de talán a nyugalom -pénz kombóban azért könnyebb
megmaradni..ismerős rokon csaj,hosszú combok,mutatós szép csaj,
a fiú éveken keresztül ostromolta,végül az anyja hatására igent mondott,
pedig nem volt szerelmes a fiúba.Nem is voltak egyenrangú partnerek külsőre,a fiú túlsúlyos, átlagos külsővel.De tehetős.
Jöttek a gyerekek, de a pénz is, a csaj mostanra lenyugodott,
mindent megvehet amit akar,lexust kap szülinapra stb..De még mai
napig mások előtt, lealázóan szól a férjéhez, és ha egy jóképű,
izmos fickó megkörnyékezné, kb. 2 másodpercig állna ellent.
Másik ismerős észre se vette volna a fickót,de méregdrága
ajándékokkal lassan megfőzte..Bizonyos kor után már
a biztonság fontosabb a nőknek szerintem, lásd Sarki Katát
például...Kérdés hogy kibírja-e a kapcsolat az idők próbáját..
De tény, hogy pénzesen mindent könnyebben át lehet vészelni.
Sokan férte érthették a biztonsàg fogalmàt, persze mindenkinek mást jelent. Fontos az agyagi biztonsàg, de én azt szeretem MAGAMNAK megteremteni, nem a páromtól várom el. Nyilván ne legyen suttyó munkanélküli😁
Egyébként biztonság alatt a teljes érzelmi és fizikai biztonságra gondolok, ahol mindenben számíthatsz a másikra. Bármikor bármiben.
Viszont nincs szerelem. Kérdés érdemes-e egy ilyen kapcsolatot hosszútávon működtetni..?
Anyagiakban, értelemben, kinézetben, mindenhogy egyenrangúak a felek.
A szerelem nekem picit ingoványosabb. Hullámzó. Egyszer fent, egyszer lent. Intenzív. Magával ragadó. Szomorú vagyok , ha abba gondolok bele sosem élhetem àt újra. Az is lehet hogy idővel kialakul.
Amit írsz a bizalomról, ami érzelemmentes, az nem párkapcsolat. A párkapcsolat nem lehet érzelem nélküli, legalábbis hosszabb távon nem hinném,hogy érzelem nélkül működne.
Viszont a bizalom is fontos, ez nem kérdés.
Úgy gondolom,hogy CSAK szerelemre vagy CSAK bizalomra nem épülhet egy kapcsolat hosszabb távon.Hiába vagyok vakszerelmes, az el fog múlni ha folyamatosan csalódok a másikban...és hiába tesz meg mindent, ha nem szerelemmel szeretem, nem vonzódok Hozzá, hogy fog működni az intim része a kapcsolatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!