Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legfontosabb? A szerelem vagy a biztonság?
Érdekelne a véleményetek, hogy számotokra mi a legfontosabb egy párkapcsolatban?
Ahol van tűz, szerelem, szenvedély, viszont sosem érzed magad teljesen biztonsàgban, a bizalom sem teljes, a tisztelet adásban is vannak hiányok, de ha ránézel azt érzed teljesen szerelmes vagy
Vagy pedig
Egy olyan párkapcsolat, ahol megvan a bizalom, a tisztelet, a biztonsàg, a szeretet, a béke , a nyugalom, de semmi féle tűz, szenvedélyes szerelem, erős vágy/ vonzalom nincs. Szeretet van.
Hosszútàvon valahogy egyik sem jó ha belegondolok.
Illetve van olyan kapcsolat ahol egyszerre szerelmes vagy, boldog, van tisztelet, béke, bizalom , biztonság?
Tudom a szerelem nem tart örökké, ez teljesen okè!
Csalad alapito noknek a biztonság.
Más nőknek meg a szerelem.
A régebbi korokban egyértelműen az utóbbi volt a fontosabb, manapság mindkettőre van igény, de a társadalmi "best practice" még mindig az utóbbit mutatja értékállóbbnak.
Szerintem részben mindkettő benne lehet egy kapcsolatban, csak a kettő közti skálán eltolódik valamelyik irányba.
Nálam nem létezik szerelem úgy, ahogy leírtad. Egyszerűen nem tudok szerelmes lenni eleve olyan emberbe, akiben nem bízom és akivel nem érzem magam boldognak és nyugodtnak.
Szerelem nélküli kapcsolatban biztosan nem lennék, de szerelmes csak úgy tudok lenni, ha érzem, hogy hűséges és nyitott felém az illető, nem érzem azt, hogy titkolózik, elhatárolja magát tőlem valamilyen szempontból stb. De a fizikai/anyagi biztonságra nincs szükségem mellé, azt egyedül is muszáj szerintem elérnie az embernek.
Én a #3-al értek egyet.Szerintem az olyan kapcsolat, mint az 1.verzió az nem szerelem, inkább csak fellángolás, nemi vágy.A szerelmedben bíznod kéne, tisztelni, becsülni.Szóval ott az elsőnél a szexen kívül semmi nincs rendben.
A 2. verzió meg szerintem teljesen ésszerű egy mondjuk 5-6 éves kapcsolatban már.És azért lehet is kell is tenni, hogy a vonzalom fennmaradjon.
A sógornőm szakított élete szerelmével, mert gyerekeket akart és otthon maradni, de az a férfi ezt nem tudta biztosítani.
Összejött valakivel, akit kedvel, sok szempontból összeillenek, és nagyon jól keres. Összehazasodtak, születnek a gyerekek, sógornőmnek nem kell visszamennie dolgozni.
Vannak néha lelki problémai, de összességében boldog. Ha nem is tökéletesen, de ő úgy érzi, jól döntött.
Én a szerelmemhez mentem hozzá, akivel a biztonság is mwgvan. Anyagilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!