Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta nem szeret de szerintem igen?

Ez a felnőtt párkapcsolatok témakör. Kapcsolaton kívüli szerelmi vallomások tini témakörbe tartoznak.
Tévedsz, nem szeret! Kedvel, jól elvan veled, de nem szeret. Te csak azt érzed/látod amire vágysz. Ezért cseszted el ezzel a vallomással, most már valószínűleg kerülni fog. Helyette ha elkezdtél volna vele programokat tervezni, sokat összejárni, szép lassan összemelegedni, bármi lehetett volna...

Megtettem ezt én is,de megbántam.Nem tudom mi ütött belém,talán csak össze voltam zavarodva. Szavak nélkül,de egyértelműen elutasított,ami olyan hideg zuhanyként ért hogy szinte rögtön kiábrándultam belőle.De talán ez egy jel volt hogy észrevegyem azt, ki szeret és értékel igazán.Ez a valaki ma azt kérte legyek a felesége.
Lépj tovább,rád is valaki más vár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!