Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bulizós lány összejön nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulizós lány összejön nem bulizós fiúval?

Figyelt kérdés

Vagy ez kizáró oknak számít?

Én a nyugis programokat jobban szeretem. Engem nem zavarna ha ő járna bulizni amúgy.

2021. szept. 10. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Én próbáltam, rövid időn belül börtönnek éltem meg a kapcsolatot. Pedig nem az a kifejezetten szórakozóhelyes típus vagyok, csak szeretem a nyüzsgést, a pörgést és a táncos-zenés programokat. Nekem nagyon fontos, hogy a párom részt vegyen azokban a dolgokban valamennyire, amit én szeretek. Hiszen az is ém vagyok, ott vannak a barátaim, szeretem az ilyesmit megélni azzal, akit szeretek. Olyan érzés volt az a kapcsolat, mintha sosem ettünk volna együtt, az is nagyon frusztráló tud lenni számomra.
2021. szept. 10. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
33%

#1 nem ellened irànyul , csak jutnak eszembe dolgok

"nyüzsgést, a pörgést és a táncos-zenés"

"Bebaxni a haverokkal munka utàn"

Ez igen, tudtok èlni ,igazi minősègi szórakozàs 😆😆

No de mindegy is , úgy gondolom ha van egy érdeklődési köröd(tökmindegy mi ), és abban a párod nem tud/akar partner lenni , ráadásul mèg ilyen èjszakàzós-bulizós is - nem túlzottan szerencsès.

2021. szept. 10. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

Megértem, hogy így gondolod, hiszen vannak ilyen emberek is, de nem minden olyan, amilyennek látszik. Nekem muszáj valamivel kompenzálnom azt, hogy ülőmunkát végzek és egész nap elég kevés ingert kapok (főleg, mióta itthonról dolgozom). Nem mondom, hogy nincs más hobbim, hiszen heti 4-5 alkalommal sportolok is ennek ellensúlyozására, de nekem kell az, hogy társasági életet legyek és sok emberrel eljárjak szórakozni. Extrovertált vagyok, egyszerűen engem az emberek közelsége tart egyensúlyban. Ez nem jár együtt szükségszerűen lerészegedéssel, de igen, én szívesebben megyek el kocsmázni, bowlingozni, koncertekre vagy hasonló helyekre a barátaimmal, mint hogy például otthon kockuljak, rajzoljak vagy filmezzek. Szerintem lehet ezt is normálisan csinálni, ahogy lehet az introvertáltabb elfoglaltságokat is túltolni (pl hajnalig zülleni videojátékokkal, végignézni egy évadot egy este alatt).

2021. szept. 10. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
#3 valahol megèrtelek , csak nálam volt egy vàltàs és az az inger így nekem màr nem elegendő
2021. szept. 10. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Én utálom a társasagot, de bowlingozni szeretek.
2021. szept. 11. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!