Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytárssal hogy kell összejönni?
Mi az amivel egy fiú tud próbálkozni a lánynál? Osztálytárs azért speciaális eset, nem?
Ti tapasztalaitok?
Mennyire gáz, ha visszautasít?
18/F
1. verzió: nekifutsz a padsorok között, bocsánatot kérsz ( ő elmond mindenféle hülyének) erre Te kiengesztelés kérése gyanánt megpuszilod és meghívod egy sütire.
2. verzió, ami az előzőnél jobb: megkérdezed, hogy segítene-e egy témát megmagyarázni, vagy egy feladatot megmagyarázni, mert Te nem vagy biztos az eredményben. (Nem a fene...!).
Én az osztálytarsammal jöttem össze. Igazából előben nem sokat beszéltünk előtte. Chaten írt rám, eleinte házifeladat miatt (nyilván csak kifogás volt), aztán nem tudom. Valahogyan beinditotta a beszélgetést, először suliról beszéltünk egy egy tanárról vagy elmeselte, ha valami vicceset csináltak a haverokkal. Nyilván mivel nem voltam zárkózott típus hamarosan áttértünk szemelyesebb dolgokra is. Már 4 éve járunk.
Keresni kell egy-egy kis ürügyet, akár lehet küldeni mémet, videót is kezdetnek.
Bizonyos szempontból könnyebb, mert több a kapcsolódási pont, más szempontból kockázatosabb kicsit. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy a susmus és a kuncogás azonnal beindul az osztályban. A visszautasítás is kínosabb lehet.
A kérdés másik felére: azt figyeltem, hogy az ilyen románcok elég komoly százaléka osztálykiránduláson élesedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!