Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Osztálytárssal hogy kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytárssal hogy kell összejönni?

Figyelt kérdés

Mi az amivel egy fiú tud próbálkozni a lánynál? Osztálytárs azért speciaális eset, nem?

Ti tapasztalaitok?

Mennyire gáz, ha visszautasít?

18/F

2021. febr. 11. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. verzió: nekifutsz a padsorok között, bocsánatot kérsz ( ő elmond mindenféle hülyének) erre Te kiengesztelés kérése gyanánt megpuszilod és meghívod egy sütire.

2. verzió, ami az előzőnél jobb: megkérdezed, hogy segítene-e egy témát megmagyarázni, vagy egy feladatot megmagyarázni, mert Te nem vagy biztos az eredményben. (Nem a fene...!).

2021. febr. 11. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Házi nyúlra nem lövünk :/
2021. febr. 12. 00:23
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Nekifutsz izomból
2021. febr. 12. 00:24
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
Miért speciális eset? Sokkal könnyebb helyzetben vagy, mintha utcán látott idegen lenne. Valamennyire ismered, beszélj vele, hívd el valahová, ha elfogadja van esélyed, ha lepattint tudod hogy nincs.
2021. febr. 20. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

Én az osztálytarsammal jöttem össze. Igazából előben nem sokat beszéltünk előtte. Chaten írt rám, eleinte házifeladat miatt (nyilván csak kifogás volt), aztán nem tudom. Valahogyan beinditotta a beszélgetést, először suliról beszéltünk egy egy tanárról vagy elmeselte, ha valami vicceset csináltak a haverokkal. Nyilván mivel nem voltam zárkózott típus hamarosan áttértünk szemelyesebb dolgokra is. Már 4 éve járunk.

Keresni kell egy-egy kis ürügyet, akár lehet küldeni mémet, videót is kezdetnek.

2021. febr. 20. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is könnyebb. Pl ki tudod deríteni mi érdekli,miket szeret....
2021. márc. 20. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Bizonyos szempontból könnyebb, mert több a kapcsolódási pont, más szempontból kockázatosabb kicsit. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy a susmus és a kuncogás azonnal beindul az osztályban. A visszautasítás is kínosabb lehet.

A kérdés másik felére: azt figyeltem, hogy az ilyen románcok elég komoly százaléka osztálykiránduláson élesedik.

2021. máj. 15. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!