Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden lány akivel ismerkedem talál másik fiút akivel összejön?
A vonzalom kifejezése a nő felé nem rámenősség.
Ha nem érzi a nő, hogy őt akarod, elbizonytalanodik, aztán jön egy férfi aki érezteti vele és őt választja.
Ha folyamatosan ez történik akkor érdemes taktikát váltanod, nevesítve: Kicsit magabiztosabban nyitni a nők felé.
"Tud egy kicsit várni" bocsánat de nagyon naiv gondolat. Mondok egy példát, kinéztem egy házat meg is vettem volna,anyáék nyaralni voltak(anya kezeli nagyszüleim rám szánt megtakarításait) ,eladó nem várt egy hetet,pedig én tényleg meg akartam venni.
Másik példa,volt egy jó randim,második is le volt fixálva,a lány elment szépítkezni ott a körmös/fodrász....fivérével összejött.
Hát, nem bántásból írom, de akkor nem téged akarnak....
Írok egy példát: online ismerkedés, elindul egyszerre két-három beszélgetésem. Nem tudom még, hogy melyikből lesz valami, nyitott vagyok.
a. pasit lezárom hamar, mert nagyon nem jön be a stílusa b. semleges, udvariasan elbeszélgetek vele c. viszont pár beszélgetés után nagyon megfog, vele szeretném folytatni az ismerkedést. Ebben az esetben a b. nyilván kiesik...
Egy kicsit olyan ez, mint az állásinterjú, hiába vagy te a 2. legjobb, akkor is az 1. kapja meg az állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!