Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme együtt lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme együtt lenni valakivel, akivel meg vannak számlálva a napjaink?

Figyelt kérdés
A másik kérdésem, hogy hogyan lehetséges megszeretni valakit/ beleszeretni valakibe, akivel nem tudom elképzelni a jövőmet?
2021. szept. 8. 13:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi az oka?
2021. szept. 9. 00:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Pár év múlva más céljaink lesznek.
2021. szept. 9. 01:15
 13/15 anonim ***** válasza:
De hisz már most más a célotok, hisz előre tudjátok, hogy később mindenki megy a maga útján
2021. szept. 9. 10:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen kapcsolatom. Tudtuk, hogy vége lesz, de nem számított. Persze nagyon fájt, mikor vége lett, utána évekig tartott magam túltenni rajta... de nem azért, mert olyan rosszul éreztem magam, hanem mert olyan jól! Az emlékekből tudtam táplálkozni még évekig és annyira magasra tette a lécet, hogy el sem tudtam képzelni, hogy lesz még valaki, akivel ennyire boldog leszek. Aztán évek után nyitottam más felé és épp alakul egy új kapcsolat.
2021. szept. 9. 16:27
 15/15 anonim ***** válasza:
45%
Igen.
2021. szept. 19. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!