Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leírom mi van az exemmel és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírom mi van az exemmel és velem. Adjatok tanácsot. Lenne értelme próbálkozni nála, vagy barom lennék?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok. Tegnap merő véletlenségből összefutottan az exemmel egy abc-ben, és nagyon felkavart. Sorba álltam, fizettem, és már mentem volna, mikor hallottam a nevem. Utánam állt a sorban, épp ő fizetett. Megvártam, és közben ahogy néztem őt, úgy felugrott a pulzusom, mintha épp sportoltam volna. Együtt mentünk ki, aztán az Astoriáig együtt sétáltunk, ott ő balra, én jobbra. Olyan 20 percet tölthettünk együtt, addig beszélgettünk, nevettünk is sokat. Nagyon szép lett, persze akkor is szép volt, mikor jártunk. De azóta sokkal szebb lett. Akkoriban sovány volt, derékig ért a haja, most karcsú, és rövidebb, frufrus haja van. Nem tudom tegnap óta elfeljteni ezt a találkozást...

Rólunk azt kell tudni, 4 évig voltunk együtt, míg végül ő szakított velem. Nagyon furcsa szakítás volt, a kapcsolatunkban lévő problémákról kezdtünk beszélgetni egy késő éjjelen, és abból lett szakítás, veszekedés nélkül. Másnap mondtam, én nem akarok szakítani, de ő addigra már rég döntött... Számára a beszélgetés óta nem volt remény, külön voltunk. Ő tényleg olyan ember, aki ha egyszer szakít, akkor végleg, és nem csikicsukizik. Átcseréltük a cuccainkat, aztán soha többé nem beszéltünk. Ennek már 3 éve. Sosem felejtettem el őt. 3 éve nem beszéltünk, anno kértem, ne legyen semmilyen kommunikáció, mert fáj.

Talán ennyi idő távlatából máshogy látja. Talán nyitott lenne randizni, aztán majd meglátjuk. De mi van, ha próbálkozok nála, és elküld? Baromnak fogok tűnni, hogy 3 év után próbálkozok még mindig, csak mert összefutottunk... De emlékszem, mik voltak a hibák, és tennék róla, hogy ezúttal ne legyenek... Képzeljétek, akkora barom vagyok, a 4 év alatt egyszer sem adtam neki virágok, soha, pedig szeretett volna kapni. Nagyon bánom. De ezt csak érdekésségből irom, nem ez miatt szakított.

2021. ápr. 27. 09:54
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem kb 0 esélye van ennek. De ettől még próbáld meg, mert utána amiatt fogod rágni magad, hogy kihagytad a lehetőséget. Hívd el ártatlanul egy kávéra, hogy jót beszélgettetek a múltkor, aztán majd mond rá valamit.
2021. ápr. 27. 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet, évek alatt mind a ketten sokat változtatok/változhattatok. Azt csak ő tudja, szeretne-e esélyt adni neked, de egy próbát mindenképp megér, szerintem. Veszíteni valód nics.
2021. ápr. 27. 10:15
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Igen barom lennél.
2021. ápr. 27. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő szakított, írtad is, hogy ő nem csikicsukizik. Én nem sok esélyt látok, de egy próbát megér. Inkább, mint hogy kínozzon a "mi lett volna ha" kérdés még ki tudja meddig.
2021. ápr. 27. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azzal érték egyet, hogy végülis nincs vesztenivalód, egy kérdést megér. Ha úgy érzed, hogy az önbecsülésedet nem rombolná össze, ha visszautasít (amire simán van esély), érdemes lehet megpróbálni.
2021. ápr. 27. 11:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Szóval ti is úgy vélitek, esélyem sincs, de attól még próbáljam meg, hátha csoda történik... Abban nagyon igazatok van, hogy ha nem írok neki, akkor a "mi lett volna ha" érzés szerintem még 5 év múlva is kínozni fog. Vagy amíg nem találok valaki igazit. Akkor ma írok neki délután.
2021. ápr. 27. 12:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy itt írta valaki, hívd meg egy kávéra, mert "múltkor olyan jót beszélgettetek" címszóval, aztán kiderül, mi lesz. Ezzel szerintem nem "égeted magad", hiszen csak egy kávézásról lenne szó. A többi meg, ki tudja, lehet, hogy összejön a dolog. Ha meg mégsem, legalább végleg le tudod zárni.
2021. ápr. 27. 16:55
 8/10 A kérdező kommentje:

Írtam neki tegnap... Köszönöm az összes választ. Igazából ami történt, az az, hogy egy jót beszélgettünk (Messengeren), de elutasított. Nem akart találkozni, egyértelműen nem nyitott semmiféle újra kezdésre. Iszonyú volt ez az újabb elutasítás, de ez van. És ennek ellenére nem maradt rögtön annyiban, egész hosszan elbeszélgettünk. Aztán végül elköszöntünk, és ennyi. Valószínűleg soha többé nem látom őt, és talán beszélni sem fogunk soha többé.

Nagyon, nagyon, nagyon vágyom már egy viszonzott, nagy szerelemre. Valakire, aki elfeledteti velem ezt az exemet, és akivel boldog lehetek.

2021. ápr. 28. 14:20
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, nagyon sajnálom, de előbb zárd le magadban az excsajt ês csak utána kezdj el ismerkedni.
2021. ápr. 28. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, le a kalappal előtted, hogy írtál neki!

Sajnálom, hogy így alakult, de remélem, hogy ezután újult erővel vágysz neki a párkeresésnek és találtsz egy neked megfelelő lányt.

(5-ös válaszoló)

2021. ápr. 28. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!