Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet értelme próbálkozni?
Van egy lány,kb màsfél ève ismertem meg. Keveset láttam/talàlkoztunk csak. Volt egy erős szimpátia mindkettőnk rérszéről,tőlem egy nagy adag vonzalom is...és belebolondultam,de úgy igazán.
Nem is értem igazán mièr,hiszen alig tudok róla valamit. De ha meglátom,mindenem beleremeg. A nyárig több alkalommal is tudtára adtam egyértelműen,hogy szeretném megismerni,de mindig kedvesen,de visszautasítot(vagy csak nem is válaszolt.
Az utolsó próbámmal a nyáron szrintem őt is kellemetlen helyzetbe hoztam,azóta nem is láttam(2× 1 mondatot íam neki facebookon,nem is ismerősöm)
A kérdèsem igazából az lenne,hogy èrdemes párhavonta valami szèpet írni neki,hátha?
Azt mondta van barátja,meg fiatal is vagyok hozzá,de a viselkedésèből nem az jött le,mint ahogy én szoktam lekoptatni lànyokat.
Ő 26/l èn 22/f
Ha esetleg valakinek van kedve/ideje,elmesèlnèm az egèszet.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!