Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzak helyes döntést?
Figyelt kérdés
A napokban az exem(akivel barátok maradtunk) azt kérte legyek a felesége, mert nagyon szerelmes még mindig belém és velem szeretné leélni az életét.
Rendes ember, a legjobb barátomként szeretem,de egy másik férfi iránt vannak érzéseim.
A másik férfinek van barátnője és nem szeretne tőlem semmit.
Fogalmam nincs mit kezdjek ezzel a helyzettel.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
2021. szept. 7. 10:50
11/16 anonim válasza:
"Azt mondja hogy idővel majd visszahódít és beleszeretek." Ilyenkor miért nem kapcsol be a jobbik eszed, és szakítasz meg vele minden kapcsolatot? Nem ég az arcod ilyenkor, amikor látod, hogy még házassági ajánlatot is tesz kétségbeesésében? Nagyon gáz vagy!
12/16 A kérdező kommentje:
Elküldtem már!Nem, nem ég a....
Vannak dolgok amiket nem irhatok le, de rosszul látod 11
2021. szept. 7. 12:04
13/16 anonim válasza:
Nem is értem, mit kell ezen filózni. Egyértelmű, hogy az exet nem szereted, minek mennél hozzá? Mert van egy másik, akinek meg te nem kellesz? És? Mintha nem lenne rajtuk kivül más ember a bolygón. Ennyire kétségbe vagy esve?
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, tanácsokat!
2021. szept. 7. 12:12
15/16 anonim válasza:
"Az exem tudja hogy nem szeretem! " vagyis neki nemet kell mondani.
Az egyéb érzelmeid meg majd alakulnak.
16/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de milyen döntést kell meghoznod, úgy mégis? Van egy exed, akivel nem működött, és egy srác, aki tetszik, de foglalt, és amúgy sem érdekled. Számodra opció az a döntés, hogy összeházasodsz azzal, akivel nem volt jó a kapcsolat? Tiltál, törlés, cső. A másikkal meg ha megfeszülsz se lesz semmi. Ezek nem döntési szituk a szerelmi életedben, csak random történések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!