Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzak helyes döntést?
A napokban az exem(akivel barátok maradtunk) azt kérte legyek a felesége, mert nagyon szerelmes még mindig belém és velem szeretné leélni az életét.
Rendes ember, a legjobb barátomként szeretem,de egy másik férfi iránt vannak érzéseim.
A másik férfinek van barátnője és nem szeretne tőlem semmit.
Fogalmam nincs mit kezdjek ezzel a helyzettel.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Nem igazán jó a hasonlat 2!
Ha nemet mondok akkor sem változik semmi.
A kapcsolatban ki szakított, és miért?
Mondjuk annyira nem lényeg - valami miatt nem működött, így vége lett.
A másik pasi végképp tárgytalan, hiszen kapcsolatban van, és amúgy sem érdekled.
Hagyd ezt a kettőt, egyik sem jó megoldás.
Nem kellene az exeddel barátkozni, ő még nincs túl rajtad. Nem értem, hogy mi ebben a döntési helyzet, meg kell neki mondani, hogy nem mész hozzá feleségül. Gondolom nem véletlenül nem vagytok együtt, nem szereted, és nem akarsz visszamenni hozzá.
Az, hogy a másik srácot nem érdekled, az ebből a szempontból nem érdekes, őt felejtsd el.
Sosem értettem ezt a "barátok az ex-el" dolgot.
A helyes válasz számodra: Várj egy 3.-at!
Ne élj a "ha ló nincs, akkor jó a szamár is" elvvel, mert ezzel tönkreteszed több ember életét is.
Ha így állsz hozzá, akkor inkább várj egy 3.-at, mert ez alapján te egyiket sem szereted.
Az exem tudja hogy nem szeretem! Azt mondja hogy idővel majd visszahódít és beleszeretek.
A másik férfit pedig próbálom elfelejteni, de nem könnyű.
Valaki azt tanácsolta társkeresőzzek, de eddig elvetettem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!