Beolttattam magam, de nem tudom hogy helyes döntést hoztam e...?
Modernát kaptam elvileg, ezzel csak az a baj hogy az összes vakcina többféle színű lehet.
Megnéztem a neten, és az évenkénti halálozások száma sem nőtt ahhoz képest, mint amikor nem volt vírus.
Össze vissza távoli országokról, kontinensekről böfögnek a hírek, ki tudja miből mi igaz.
Én már nem hiszek senkinek sem, merr fogalmunk sincs hogy mi folyik a világban.
Kiszívni már nem fogják belőled, nem tökm1?
Holnap kapok modernát.
28f
Megnéztem a neten, és az évenkénti halálozások száma sem nőtt ahhoz képest, mint amikor nem volt vírus.
Szep probalkozas de meg godenyek is elismerik, hogy tobben halltak meg..csak ezt is rafogjak masra
Ne hallgass az 5. kommentelőre, aki mimden egyes, ezzel foglalkozó kérdés alá be öfögi ugyanazt a tudatlanságát bizonyító oltásellenes süketelést...
Természetesen jól döntöttél. És nem csak a halálozások miatt: egy long COVID sem lehet túl kellemes, főleg a maradandó károsodások miatt - és az sem, ha ezeket te megúszod, viszont miattad valamelyik hozzátartozód tapasztalja meg ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!