Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene engednem?
Figyelt kérdés
Röviden a lényeg. A sráccal nagyon rövid ideig voltunk együtt még tavaly, majd az első veszekedés alkalmával úgy döntöttünk, hogy ez nem működik. Az elmúlt 2 hónapban többször találkoztunk meg beszélgettünk és először ő hozta fel az újra kezdést, de gyorsan visszavonulót fújt. Utána én is felhoztam, de azt mondta hogy nem jó ötlet, illetve hogy nem érzi azt amit kell. Józanul folyamatosan visszatáncol, de ittasan pont az ellenkezője (megcsókolt, ölelget, alvás közben magához húzott). Nagyon nehezen enged magához bárkit is közel, és bár paraszt mindenkivel és eljátssza, hogy neki nem kell senki, látni lehet benne a jót. El kéne engednem vagy várjak még vele? Esetleg ötlet, hogy mit tehetnék azon kívül hogy pofán vágom?2021. aug. 25. 21:05
1/5 anonim válasza:
Be kellene fejezni a találkozgatást, nem beszélve arról, hogy egy ágyba kerültök.. Nem lesz ebből semmi.
2/5 anonim válasza:
Fél a saját érzéseitől! Saját magának kell rájönnie hogy ha eltaszít téged magától, azzal nem nyer, hanem veszít.
3/5 anonim válasza:
Hany evesek vagytok? A pia kanossa tesz, nem jelent semmit. Ha jozanul azt mondta, nem akar toled ugy kapcsolatot, ne pazarold az idodet, mert ezt lehet jatszani evekig. Aki nem akar semmit, annak marha kenyelmes lesz, de neked nem lesz jo vege.
4/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy valami/valaki más van a dologban? Úgy értem, lehet az idő alatt amíg nem voltatok együtt neki volt más, és lehet azért keresett az elmúlt időben újra, mert veled csak vígasztalódni akar. Bármi lehet igazából. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom ha egy ex hosszabb idő után felkeres, nem azért teszi, mert te kellesz neki, hanem mert menekül a saját csalódása és érzései elől. Nem lehet hogy azért nem enged téged közel mert csalódott, és érzelmileg nincs túl még valakin? Mondjuk ennek ezer oka lehet, érdemes lenne tőle megkérdezned és vele megbeszélned, de ha azt látod rajta hogy nem nyitott arra hogy veled megossza ami benne zajlik, akkor hagyd a fenébe, nem érdemel annyit se hogy rajta agyalj. Engedd el, küzdjön meg maga, egyedül a gondjaival.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne pazarold az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!