Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi távot/időt lennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi távot/időt lennél hajlandó utazni a párodért?

Figyelt kérdés

Pont most hozta fel a Facebook, hogy az első barátnőmmel x éve ismerősök lettünk, vele távkapcsolatban voltunk, és annó a nyáriszünet kivételével hetente utaztunk egymáshoz felváltva 3 és fél órát, 2 átszállással.

Ellenben volt olyan barátnőm is, aki nem volt hajlandó még 40 percet se utazni átszállás nélkül értem, és elgondolkoztam, hogy nektek mi lenne az a max táv / idő, amennyit megtennétek a párotokért?

2021. aug. 23. 21:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Én sem lennék hajlandó 40 percet utazni. Max 15 perc.
2021. aug. 23. 21:30
 2/13 A kérdező kommentje:

Ja nem is panaszkodásnak szántam a 40 perc miatt, hanem tényleg csak a kíváncsiság hajt, hallani olyanokról is akik 5 órát utaznak a másikhoz, tényleg tök kíváncsi vagyok, kinél mi a maximum.

Nálam távolságba egy 70-80km nyilván kocsival esetleg, de ezt is csak ideiglenesen, az esetleges összeköltözésig.

2021. aug. 23. 21:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
1-1,5 óra belefér.
2021. aug. 23. 21:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Én a mostani párom miatt rendszeresen utaztam 3 órát, úgy ahogyan Ő is értem. Azóta már együtt élünk.
2021. aug. 23. 21:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes ez...Budapesten belül fel sem tűnik nekem 1 óra utazás. De a minap távolsági buszon mentem 1 órányit...ha még 5 percig ott kellett volna ülnöm, elvágom a saját torkomat.
2021. aug. 23. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Én ha valakit megszeretek azért képes vagyok bármennyit utazni
2021. aug. 23. 21:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

En az egyetem alatt voltam együtt az első szerelmemmel (8eve) Vele 3,5ora utazás min 1 átszállás volt, de imadtam. Ezzel együtt...meg adott is az élményhez.

Azota egyszer voltam szerelmes, tavaly ősszel, szintén 3 ora kocsival.

Ugy erzem nekem valami ilyesmit szán a Jóisten.

De a kérdésedre válaszolva, a 21.szazadban ez ne legyen akadály. Inkább számítanak az érzelmek, a vegen úgyis az a cél hogy egymás mellett lenni :)

2021. aug. 23. 22:14
 8/13 anonim ***** válasza:

Attól is függ, ki milyen kapcsolatot képzel el hosszú távon. Ha minden nap szeretsz valakivel találkozni, akkor nem célszerű olyannal összejönni, akivel a távolsági busz ideje 40 perc, tehát háztól hátig 1,5 óra is lehet, és ez még csak odaút.

Ha évekig megfelel a havi pár találka, akkor meg 3-4 óra is vállalható lehet valakinek.

És attól is függ, ki mennyire bírja az utazást. Van, aki szereti, van, aki szenved tőle.

Most, hogy maszkban lehetett csak utazni, én 3-4 percet se vállaltam volna, mert annyitól is 3 napra megbetegedtem mindig.

2021. aug. 23. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Látatlanban egy idegenért nem utazgatnék felnőtt fejjel városon kívül. Városon belül is bőven idő, ha valaki külső kerületben lakik. Ha random megismerem, és megszeretjük egymást, akkor kb 1-másfél óra, ami belefér. De huzamosabb ideig nem tudnám csinálni, mivel javarészt csak késő délután érek rá, reggel meg elég korán kelek (4.30),így a késő esti igazas, vagy a nála alvás munkanapokon offos. A csak hétvégi talikkal meg nem érném be hosszútávon.
2021. aug. 23. 22:30
 10/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
1 óra max. és csak Budapesten.
2021. aug. 23. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!