Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim Uraim, Uraim hölgyeim! Ki mit preferál Nagy sóher voltam mindig is, ha nőkről volt szó semmilyen társkeresőre nem voltam hajlandó költeni se prostira elvi okok miatt ,de az jó ötlet ,hogyha ismerkedek valakivel annak vegyek ajándékokat?
Ha azt várod, hogy az ajándékért cserébe lefeküdjön veled, akkor a prostituált tisztább ügy. Ott egyértelmű a tarifa és a szolgáltatás.
Az a nő, aki randizni megy, lehet, hogy menekülőre fogja, ha egy ajándékkal akarják őt lekötelezni, mert attól tart, hogy nemcsak ingyenebéd, de ingyenajándék sincs.
Ismerkedéskor nem kell ajándék, inkább csak hívd meg valamire.
Ha megtudod hogy nagyon szeret valamit (például egy fajta csokit) azt vihetsz neki legközelebb, örülni fog a figyelmességnek.
Alapból ne várj semmit cserébe azért amit költöttél, nem az az érdekes, hanem hogy egymásban láttok-e fantáziát.
Én is fillérizélő vagyok, de nagyon szívesen költök a páromra ha tudom hogy ezzel örömet szerzek neki. Ebben a tekintetben nem is az érték a fontos, hanem ha érzi hogy figyelsz rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!