Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyeim Uraim, Uraim hölgyeim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim Uraim, Uraim hölgyeim! Ki mit preferál Nagy sóher voltam mindig is, ha nőkről volt szó semmilyen társkeresőre nem voltam hajlandó költeni se prostira elvi okok miatt ,de az jó ötlet ,hogyha ismerkedek valakivel annak vegyek ajándékokat?

Figyelt kérdés
🙂sok pénzem nincs, de ha kicsit oda teszem magam még lehet...
2021. márc. 17. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem dobd az elveid és prostiz
2021. márc. 17. 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ismerkedéskor nem szükséges semmilyen ajándékot adni, de az mondjuk nem rossz, ha nem vagy annyira sóher, hogy meghívd pl. egy kávéra.
2021. márc. 17. 20:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát igen már rég prostizhattam volna de valahogy úgy érzem a szexnek nem szabad valaki kihasználásáról szólnia
2021. márc. 17. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Értem kőszi 2es
2021. márc. 17. 20:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Amúgy 28 vagyok és sose volt senkim😖
2021. márc. 17. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha azt várod, hogy az ajándékért cserébe lefeküdjön veled, akkor a prostituált tisztább ügy. Ott egyértelmű a tarifa és a szolgáltatás.

Az a nő, aki randizni megy, lehet, hogy menekülőre fogja, ha egy ajándékkal akarják őt lekötelezni, mert attól tart, hogy nemcsak ingyenebéd, de ingyenajándék sincs.

2021. márc. 18. 00:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Értem , én nem csak szexet keresek persze az is tetszene , de akár életeken átívelő kapcsolatra is nyitott vagyok:)
2021. márc. 18. 07:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Csak tudod úgy érzem kihagyok valamit azzal , hogy sose szexeltem
2021. márc. 18. 07:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedéskor nem kell ajándék, inkább csak hívd meg valamire.

Ha megtudod hogy nagyon szeret valamit (például egy fajta csokit) azt vihetsz neki legközelebb, örülni fog a figyelmességnek.

Alapból ne várj semmit cserébe azért amit költöttél, nem az az érdekes, hanem hogy egymásban láttok-e fantáziát.

Én is fillérizélő vagyok, de nagyon szívesen költök a páromra ha tudom hogy ezzel örömet szerzek neki. Ebben a tekintetben nem is az érték a fontos, hanem ha érzi hogy figyelsz rá :)

2021. márc. 18. 13:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem:) köszi
2021. márc. 18. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!