Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó ötlet fél évet várni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet fél évet várni?

Figyelt kérdés
Van egy szaktársam, aki tetszik, viszont erre csak a karantén ideje alatt jöttem rá, amikor észrevettem, hogy hiányzik. Kb. 40-50km-re lakunk egymástól és szerettem volna beszélgetni vele, kialakítani az esélyt a randira hívásra. Megkérdeztem barátaimat, akik azt válaszolták, hogy órási hátrányból indulnék, ha írásban kezdeném az első lépést, mert nem ugyanaz, mint élőben. Szerintük várnom kellene kb. szeptemberig, amikor újra látjuk egymást. Ez tényleg jó ötlet? Nem szeretném elszúrni az első barátnő esélyt

2021. febr. 12. 09:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%

Okos legyél!

Készítsd a pénzt és a terveket a szeptemberi támadásra! Közben finoman szugeráld az agyát, sokat posztolj a netre, hogy milyen király gyerek vagy, tudod, kis cica mentése a hideg elől, hajléktalanoknak ételosztás, favágás a nagyidnak,...ilyen libsi jóemberkedéseket.

2021. febr. 12. 09:42
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Nos, én azt gondolom, hogy annál nagyobb hátrányból nem lehet indulni, mintha nem csinálsz semmit. Fél év rengeteg idő, addig háromszor találhat magának párt... 40-50 km nem távolság, nyugodtan elmehetsz felé, találkozhattok félúton, stb., szóval lehet randizni. Én amondó vagyok, hogy nincs mire várni, csak tényleg ne az legyen akkor, hogy félévig csak csetelni próbálsz vele.
2021. febr. 12. 09:45
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy ezekből a taktikus várakozásokból lesz az, hogy az ember elszalasztja a lehetőséget... más lenne, ha úgy kezdeményeznél neten, hogy mindennap találkoztok. Az tényleg hátrány lenne. De nem találkoztok, így ez az egyetlen módod.
2021. febr. 12. 09:47
 4/18 Angel3000 ***** válasza:
93%
Kedves kérdezô! Ha tudsz vele kapcsolatot tartani valamilyen formàban, akkor tedd meg,ne vàrj fél évet! Minden jòt!
2021. febr. 12. 09:58
 5/18 anonim ***** válasza:
32%

Csata előtt rendezzük a sorokat!

Van kocsid? És pénzed, meg időd lejárni hozzá? vagy fél évig, tini stílusban neten írogattok egymásnak?

2021. febr. 12. 10:05
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem várnék fél évet, nincs azzal baj, ha írásban kezdtek kommunikálni. :) Egyébként nem olyan hatalmas nagy táv, hogy őszig ne tudnátok találkozni, sokan többszáz km-ről is megoldják, szerintem vágj bele ha úgy érzed szeretnéd megismerni.
2021. febr. 12. 10:06
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Nem jó várni, de a járványhelyzet és a korlátozások a kapcsolatokat is befagyasztották. A legtöbb ember, aki most is randizni próbál, az ennek az okán keletkező magányt próbálja betömni; ahogy szabadabb terep lesz ismét, vége is lesz ezeknek a kapcsolatoknak, mert kényszerből születnek.

Rossz várni fél évet, de rossz csetelgetni is, főleg ha nem jössz be neki. Ha neten visszautasít, szeptemberben jön majd az égő találkozás (ha visszább veszik a korlátozásokat). Leginkább csak írogatni fogsz vele, mivel kb. minden zárva van és kva hidegben vagyunk, sok placc nincs arra, hogy nyugodtan ismerkedjetek, márpedig ha írsz, akkor találkozni kellene minél előbb.

Nincs jó megoldás most a korlátozások miatt, vagy mondhatjuk azt is, hogy mindegy melyiket választod, mert lehet szeptemberben sem fogtok találkozni a vírusra hivatkozva.

2021. febr. 12. 10:07
 8/18 anonim ***** válasza:
96%

szerintem hulyeseget beszelnek a barataid, irasban neha sokkal

konnyebb is kezdemenyezni. ha te is szimpatikus vagy neki, biztosan nyitott lesz barmifele kommunikaciora, ha meg nem, akkor sokkal kevesbe kinos az, ha esetleg nem valszol, mint az, ha eloben kell lekoptatnia.

amugy jol mondjak, 40-50 km egyaltalan nem veszes, emberek NAPI SZINTEN utaznak ennyit a munkahelyukre, tehat ha megvan a szimpatia reszerol is, siman lehet talalkozgatni igy. nem tudom, mi ertelme lenne szeptemberig varni, addig o siman bepasizhat 2x is, de az is lehet, h abszolut nem jossz be neki, az meg jobb, ha elobb kiderul, mintha fel evig hitegeted magad, h majd szeptemberben lesz valmi es akkor esel pofara.

2021. febr. 12. 10:14
 9/18 anonim ***** válasza:
94%
Ne varj!
2021. febr. 12. 13:15
 10/18 anonim ***** válasza:
45%
Pontosan ugyanebben a helyzetben voltam, mint te. Először tényleg azt hittem, hogy én írtam ki valamikor, csak elfelejtkeztem róla. Én a viselkedéséből azt vettem le, hogy bejövök neki. Bennem igazán csak őszre realizálódott, hogy nekem is ő, viszont nem mertem lépni a lezárásig. Meguntam a dolgot, mikor szinte minden nap csak ő járt a fejemben, és megpróbáltam felvenni vele a kapcsolatot az egyetemi platformon. Direkt nem chaten, hogy ne tudjon kioffolni, meg az írást körbeküldeni a barátnőinek, hanem hanghívással. Nem fogadta a hívást, majd később sem reagált rá semmit, hogy mit akarhattam tőle. Ez van, valószínűleg semmi nem lesz már köztünk. Legalább nem kellett a bűntudatomban vergődnöm őszig, hogy nem tettem semmit. Nem akarlak eltántorítani, lehet, hogy te nem vagy egy hozzám hasonló örök vesztes típus, és simán összejön. Azt javaslom, próbáld meg.
2021. febr. 12. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!