Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó ötlet fél évet várni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet fél évet várni?

Figyelt kérdés
Van egy szaktársam, aki tetszik, viszont erre csak a karantén ideje alatt jöttem rá, amikor észrevettem, hogy hiányzik. Kb. 40-50km-re lakunk egymástól és szerettem volna beszélgetni vele, kialakítani az esélyt a randira hívásra. Megkérdeztem barátaimat, akik azt válaszolták, hogy órási hátrányból indulnék, ha írásban kezdeném az első lépést, mert nem ugyanaz, mint élőben. Szerintük várnom kellene kb. szeptemberig, amikor újra látjuk egymást. Ez tényleg jó ötlet? Nem szeretném elszúrni az első barátnő esélyt

2021. febr. 12. 09:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

#10 mondjuk nem tudom, mit varsz egy hivassal, senki nem szerete keretlen hivasokat fogadni. az biztos, h en se vettem volna fel, ha egy egyetemi felismerosom hivogat.. ez gaz. de ha ramir valami uruggyel, lehet szivesen dumalok vele. sok ember UTAL telefonalni, meg akkor is, ha vkivel joban van, szoval ez valoban egy ongol volt reszedrol.

egyebkent miert nyomulsz ra, ha azt feltetelezed, olyan lany, aki ‘korbekuldi’ a baratnoinek, ha rairsz? normalis ember nem kuld korbe semmit, ha NORMALISAN irsz ra. igy meg sokkal gazabb, h hivogattad.

2021. febr. 12. 13:51
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
#11 Én meg írni utálok, ez van, pont leszarom. Annál megalázóbb nincs számomra, ha valaki direkt olvasatlanra rak és nem válaszol, az ilyen 20 éves tinipicsáknál pedig ez most aranykorát éli. Azt vártam, hogy legalább rákérdez, hogy miért hívtam. Akit érdekelsz, az úgyis keresni fog. Ezzel a szokásos "a férfinak kell kezdeményezni először" kifogást is letudtam pedig. Belőle amúgy pont kinézném, hogy körbemutogatná az ilyen privát beszélgetéseket. Az ember nem mindig a jó emberbe szeret bele, nem tehetek róla. Igazából nem számítottam sok mindenre, elsősorban magam miatt csináltam, úgyis két külön világ vagyunk szinte minden tekintetben.
2021. febr. 12. 14:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne várj hanem írj rá papa. Megfogod rádurrantasz egy üzenetet aztán eldől, hogy akar-e tőled valamit vagy sem. Írod majd neki az üzenetet és megfordul a fejedben, hogy "jaj mégse kéne mi lesz ha beégek?" Na akkor kell hirtelen rák.rni egyet a küldés gombra. Letéped gyorsan mint egy sebtapaszt aztán várod a választ.

21/f

2021. febr. 12. 21:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem csak megvárnám a szeptembert, hanem nem is kezdeményeznék én, csak finoman, hogy értse, hogy neked tetszik, de ne hívd konkrétan sehova sem. Azt mondhatod, milyen jó,hogy újra együtt dolgozhatunk. Ilyenkor jön rá az ember, hogy ki mennyire szimpatikus. Ennyi. Többet elsőre ne mondjál.
2021. febr. 13. 11:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Szerintük azért kellene fél évet várnom, mert ha minden korlátozás fel lesz oldva, mint a bulik, szórakozóhelyek, akkor a lányok többsége nagyobb eséllyel lesz megszerezhető, mert a karantén után társaságra vágynak
2021. febr. 14. 00:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Hany évesek a barataid kérdező?

Elég gyerekes hozzáállás.

Ha össze jöttök, s szeret, akkor mindegy ki hajt ra, valószínű elhajtja. Ha mégsem, akkor is Te jársz jobban, mert legalább hamar megismered, hogy mennyire megbízható.

2021. febr. 14. 22:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Illetve ha csak buliban akarod összeszedni , akkor abbol nem kapcsolat lesz, csak egy (jo) numera
2021. febr. 14. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne várj őszig. Addig egy csomó pasi horogra akad ráadásul lehet el is felejt téged. Írj rá vmi ürüggyel, de ne hívd, azt én is utálom.
2021. febr. 15. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!