Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők !mit szólnátok hozzá ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők !mit szólnátok hozzá ha a párotok kedvesnek hívna titeket?

Figyelt kérdés

2021. aug. 21. 10:17
A kérdező szavazást indított:
nem tetszene
borzalmas becenév
aranyos becenév tetszene
meg kérném hogy ne hívjon igy
19 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem ez csak a romantikus lányregényekben működik. Van nevem, legyen szíves azon szólítani.
2021. aug. 21. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem meg minden nő más, ezért is felesleges egy ilyen kérdés.

Válaszolhat erre egy leszbikus, aszex. fap.na is, aki férfit még fotóról se akar látni.

És vannak heteroszexuálisan aktív nők, akik kifejezetten elvárják ezt férfi partnerüktől.

2021. aug. 21. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Engem a férjem néha kedvesemnek hív, én is mindig becézgetem.

Ezen csak valami fap..csa háborodik fel :DD

Őszintén nem lehet könnyű a mai férfiaknak, borzalmas egykét nőtársam. Mi bajotok van a kedves, romantikus gesztusokkal?

Még jó, hogy mi hagyományos értékrendű pár vagyunk, és a gyerekeket is így fogjuk tanítani.

2021. aug. 21. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
16%
#3 Azért mások becsmérlését el lehetne kerülni. Van aki úgy gondolkodik ahogy te, van aki pedig másképp. Felesleges fap*csázni meg hasonlók.
2021. aug. 21. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem háborodnék fel,ahogy sokan nem tennék,de nem is örülnék neki. Bár természetes, hogy bizonyos helyzetekben,egyedi esetként,kedveskedve elmegy.
2021. aug. 21. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!