Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondaná nektek, hogy fontosabb neki a munkája, a teljesítménye, a karrierje, mint a szerelem/párkapcsolat, ahhoz mit szólnátok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 02:18
1/26 anonim válasza:
Felőlem azt csinál, amit akar, csak egy ilyen nővel nem szeretnék családot alapítani.
2/26 anonim válasza:
Nem hosszúéletű az ilyen kapcsolat, nem fog becsülni. Mihamarabb menekülni ebből!
4/26 anonim válasza:
Az nem igazi nő. Az már egy XXI. századi droid.
5/26 anonim válasza:
Ebben a kérdésben magamra ismertem, akár rólam is írhattad volna.
Ha tényleg így gondolja, és nem lekoptatni akart, akkor azt mondom, hogy ne tervezz vele hosszú kapcsolatot, nem ő fog családot alapítani veled. Én pl. egy ideje egyedül vagyok, nem is ismerkedem, nincs is sok szabadidőm, van egy szeretőm, ami jelengem elég is.
Ha hosszabb távon tervezel, akkor menekülj a magunkfajta droidoktól :)
6/26 anonim válasza:
Nem az a lényeg, ki mit mond, hanem ki hogyan cselekszik. Hány férfi hajtogatja, hogy milyen fontos a család, de valójában a karrierje az első. Csak egy férfi ezt családosként is megteheti, egy nő nem. Még mindig.
7/26 anonim válasza:
Semmit. Ha neki így jó, akkor minden rendben.
Én is így vagyok vele.
8/26 anonim válasza:
Hogy szomoru ez aznegesz! Egynferfinek lehet karriere is meg csaladja is. Egy Nőnek valasztania kell
9/26 anonim válasza:
#8 Persze, mert egy férfinek sosem lesz annyira fontos a család, hogy a nő karriert építhessen mellette. Ez csak fordítva van elvárva.
10/26 anonim válasza:
Én ezért irattam hazássági szerzodest! Ha válásra kerül sor, (bár 11 éve boldogok vagyunk egyutt) enyém a ház, két lakás, és a gyerekek teljes felugyeleti joga! Különben nem szülök! Örömmel aláírta! De persze, ha ezt valaki megtudja, akkor hüledezik! Azon persze senki nem hüldezik soha, hogy feladtam a karrierem. Számomra inkább az a furcsa, hogy Nők ezrei szülnek biztositek nélkül, váláskor meg kamilláznak, hogy mi lesz most?Nekem a 2 gyerek miatt 6 év kimaradt a melóból. Neki nem! Imádom őket, soha nem cserélném el az életemet, de a férjem 6 év előnyben van, mind fizetesben, mint szakmai fejlődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!