Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondaná nektek, hogy fontosabb neki a munkája, a teljesítménye, a karrierje, mint a szerelem/párkapcsolat, ahhoz mit szólnátok?
Ugyanazt tudom mondani mint az előttem szólók többsége.
Ha nem szeretnék családot meg egyéb ilyen cukiságokat akkor nem érdekelne annyira.
Én is ilyen vagyok (sajnos?!)
Az előző kapcsolatomból tavaly évvégén lehetett volna egy babánk. De én pont akkor kaptam meg az előléptetésem így elvetettem a babát, hogy ne essek ki a munkából... így szétmentünk az exemmel..
#Na pontosan erről beszelek!
Nem baj, ha ezt nem irja alá, semmi gond! Csak akkor én meg nem szülök, es b*szom fel a KISZÁMITHATÓ életemet! (Gyereket nevelni sokkal nehezebb, mint dolgozni (pedig egy 20 fős csapat tartozott alám)
Annyi olyat hallani, hogy anyuka tisztessegesen nevelte a gyereket/(keket) apuka meg félreb*szott, mert nem bírt magával, ami persze ugye automatic válás....Ha van gyerek, akkor ott már nem csak magamért felelek! Igenis megér két lakást és egy házat az a 6 év!
Ez idő alatt, a Nő csinálhatott volna mást is, pl karriert épit, utazgat, bulizik. De nem, ő a családnak, az anyasagnak szentelte az életét, miközben a pasinak nem kellett valasztania! Egyszerre lehetett családja, és karriere!
A szüléssel kapcsolatos vàlaszolóknak: asszem a Kérdezőnek nem a fizetendő gyerektartàs az aktuàlis problémàja.
Amúgy #1es véleményét osztom. Nem lenne sok közös percem ezzel a nővel. Hagynàm, hadd építse magàt, de nekem ahhoz nem lenne màr semmi közöm.
Lapát.
És ki mondta, hogy egy férfi bezzeg megteheti?
Már megint ez a kettősmércésdi...
Nyilván közös érdekek, közös jövő, közös programok, stb.
Ha egyik fél felrúgja a "szerződést" onnantól konyec.
Nem kell semmi b.szta f.szom itt, tudjuk jól, hogy feminizmus van, megértjük enélkül is.
"Számomra inkább az a furcsa, hogy Nők ezrei szülnek biztositek nélkül, váláskor meg kamilláznak, hogy mi lesz most?"
Igy van. Ma is volt egy kérdés itt, amelyben az szerepel, hogy a nő karrierje megtorpant a szülés és gyerek miatt, míg a férj építi a sajátját, és gazdaságilag elnyomásban tartja a nőt, ő dönt, mert "én keresem a pénzt". Hát kösz, de ez nekem nem hiányzik.
" fizetendő gyerektartàs "
UIgye tudod, hogy a gyerektartás lófütyi a feladott karrier mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!