Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nő azt mondaná nektek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azt mondaná nektek, hogy fontosabb neki a munkája, a teljesítménye, a karrierje, mint a szerelem/párkapcsolat, ahhoz mit szólnátok?

Figyelt kérdés

2021. aug. 2. 02:18
1 2 3
 21/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Engedném kibontakozni - úgy hogy nem állnék az útjába. :))) Ha ez azt jelenti, hogy rendesen időpontot kell nála foglaljak ha találkozni szeretnék vele, akkor éljen a karrierrel házaséletet. :)))
2021. aug. 2. 09:25
 22/26 anonim ***** válasza:
32%
Ez a férfiaknak azért nem tetszik, mert ez ők. Ők akarnak azok lenni, akiknek a munka az első, a család meg hobbi.
2021. aug. 2. 11:38
 23/26 anonim ***** válasza:
81%
Jol hangzik ez a hazassagi szerzodes, foleg hogy tied a kizarolagos felugyeleti jog, de sok ferfi nem irta volna ala, hanem csak siman dobott volna, meg az is, aki szetet. Szerintem a ferfiak 98szazaleka dobott volna erre az ultimatumra barmilyen not, szoval ez nem jo tanacs hogy szerzodes vagy nem szulok. Van mas no, az majd szul boldogan es veti ala magat. Sajnos nem vagyunk eleg tokosek hofy egy emberkent ultimatumozzunk mi nok.
2021. aug. 2. 13:05
 24/26 anonim ***** válasza:
49%
A férjem pl.elvett feleségül.
2021. aug. 2. 21:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Én nem pasi vagyok, de valószínűleg egy igazán ilyen nő nem fog direktbe kapcsolatot keresni. Ergo egy randira való hívás bepróbálkozás után tudom el képzelni ezt a szituációt, de akkor ebben a helyzetben korrekt és fer a nő válasza. A nem fer válasz akkor ha már évek óta együtt vannak és ezt benyögi miközben te családot alapítanál, ami lehet igaz, hogy karierista, de az is lehet, hogy csak mellébeszél, és a munkába menekült egy bántalamzó kapcsolatból, lehet bármi, szóval erre a kérdésre csak akkor lehetne objektívan válaszolni ha konkrétan tudnánk az előzményeket a következményeket és a jelen helyzetet.
2021. aug. 4. 16:19
 26/26 anonim ***** válasza:
64%

23

Ha dob, akkor nem is ő volt az igazi! Ha dobott volna, akkor még inkabb csak megerositett volna, hogy jo dolog a hazassagi szerzodes. Ha a pasi nem kretén, nincs félnivaloja. De a semmire, meg a bizonytalanra nem dobom el a karrierem.

2021. aug. 4. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!