Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem ez vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem ez vagy inkább gyötrelem?

Figyelt kérdés
Megéri, érdemes e manapság szarelmesnek lenni vagy inkább csak gyötrelem az egész? Sokan ezt hajszolják egész életükben, de úgy is csak rövid ideig tart.
2021. aug. 20. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Érdemes!Enélkül nincs értelme. De ezt csak akkor látod ha már megtaláltad azt a bizonyos társad.
2021. aug. 20. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Én már feladtam!

Persze az én esetem nem mindennapod, mert én mozgássérült vagyok. Igy én bletörődtwm abba, hogy a szerelem nekem már nem adatik meg!

Volttam szerelmes, de mindig amiatt lett vége mert nem vagyok olyan (sem) mint az átlag.

Feladtam!

Nem mondom, hogy így könnyebb lett! Sőt nagyon nehéz egyedül, de ennek így kell lennie…

2021. aug. 20. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Szerelem .
2021. aug. 20. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nem érdemes.
2021. aug. 20. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

A 2 -es válaszoló vagyok! Rengeteget gondolkodtam ezen a kérdésen, amióta csak megláttam.

Szerelem vagy gyötrelem? Eleven már a kérdés is rosszul van feltéve! Azt nem tudom hogyan lehetne ezt „jól” kérdezni. De gondoljuk csak végig! Ha az ember olyan helyzetbe kerül választhathat a szerelem, és aközött hogy lemond róla, természetes hogy a szerelmet választja. Hiszen az arról szól, hogy akkor együtt vagy valakivel, hogy nem vagy egyedül.

Gyötrelmet, vagány azt viszont nem választjuk! Abba bele kényszerülünk.

Tehát szerelem vagy gyötrelem? Ez nem választás kérdése!

Értitek mire gondolok?

2021. aug. 21. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

A szerelem csak akkor gyötrelmes ha viszonzatlan.

Ha viszonzott, akkor meg kell becsülni és mindent megtenni hogy megtartsuk, mert nem tudhatjuk hogy lesz-e következő.

2021. szept. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!