Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért hagyott ekkora nyomot ez bennem?
A történet röviden annyi, hogy cirka 5 éve voltam középsuliban kilencedikes, amikor is megtetszett egy olyan lány, aki korábban nem jött be. Eleinte csúnyának véltem, de valamikor 2015 márciusában valami megkattant nálam, és megtetszett. Nem sikerült vele összejönni, több okból is, sajnos sok minden szarul jött ki akkor. A dolog nem akart múlni, egészen az érettségiig húzódott, majd utána alább hagyott, mert kevesebbet láttam, de nem sikerült kiverni a fejemből, ha láttam mindig ideges lettem, izgultam és rendkívül gyakran gondoltam rá. A szitu nagyjából 2020 februárjáig húzódott bennem, majd jött a karantén és hát hónapokig nem találkoztunk, kezdett kikopni a fejemből az emlék, de ma újra láttam, és megint eszembe jutottak a régi emlékek, és újra elkezdtem rá gondolni. Talán ez életem végéig velem marad, más nőt nem fogok többé így "szeretni"?
20/F
Szerintem csak kívancsi vagy, hogy mi lett volna, ha. Esetleg van benned egyfajta megbánás is. Majd ha lesz más kiszemelted, barátnőd, elfelejted.
Egyébként nekem is van egy ilyen sztorim, csak én a lány vagyok. Gimiben 9.-ben elkezdett tetszeni egy fiú, aztán ahogy barátok lettünk, nem is gondoltam már rá úgy és csak 11. végén, amikor lett baratnője és ezzel együtt velem egyre kevesebbet foglalkozott, esett le, hogy basszus, ez a vonat hogy elment. És akkor eszméltem rá, hogy lehet, hogy ő többet akart volna, csak én eléggé zárkózott vagyok. 12.-ben meg szinte meg már nem is beszéltünk, de ettől függetlenül nem egyszer eszembe jutott, hogy bárcsak máshogy csináltam volna a dolgokat és nem lettem volna annyira gátlásos. Érettségi után kb. 3 évvel láttam először és utoljára és még mindig relatíve gyakran eszembe jut, hogy vajon hol jár az élete. Az a legkeserédesebb az egészben, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy órákat tudnánk beszélgetni, és ha más nem, legalább a barátságunk újráéledne, de mégsem merek ráírni, mert valahogy mégis azt érzem, az a történet már lezáródott.
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!