Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem éltem még ki magam
Eléggé cringe de 4 hónapja megkértek a kezem, igent mondtam. De nem éltem még ki magam. Ő a masodik pasim eddig. De előtte kavartam egy másik fiúval aki még mindig szeret. De ugy érzem hogy még élni akarok de megbántani sem akarom. Mit tegyek? Segitsetek plsss
19/L
Tényleg élj, a fiatal évek nem jönnek vissza, egy életünk van.
Mondd meg neki, fájni fog, de még időben vagy!
Hát itt nem a kiélés hiányával van a gond, hanem a fiatal házasodással. Persze szerencsés, hogy már ilyen hamar akadt valaki, de 24 év alatt nem érdemes!(addig a korig tud változni markánsan a fiatal ember)
Én pl. idősebb vagyok nálad és szűz, ÉS fogalomidegen nekem ez a kiélés. Ez is fax meg az is, akkor nem mindegy? Nem elég hogy van EGY ember aki mindig ott van neked? Ha csak egy ember adódna nekem 40 éves házasan, akkor se lenne nekem ilyen hogy "kIéLéS".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!