Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem éltem még ki magam
Eléggé cringe de 4 hónapja megkértek a kezem, igent mondtam. De nem éltem még ki magam. Ő a masodik pasim eddig. De előtte kavartam egy másik fiúval aki még mindig szeret. De ugy érzem hogy még élni akarok de megbántani sem akarom. Mit tegyek? Segitsetek plsss
19/L
Ez a világ egyik legszánalmasabb szövege. Ha élni akarsz, akkor ülj le a pasiddal és beszéld meg. Mit jelent egyáltalán, hogy élni akarsz? Ha másokkal akarsz dugni, akkor azt mondd. Élet az is ám, hogy egy emberrel próbálsz ki dolgokat.
#4: Ez annyira tipikus egyébként. 2 lánnyal is így lett vége. Azóta sem találtak normális pasit, kb évente-félévente újra rám írnak, hogy nem e folytathatnánk.
Élni akarok az a tipikus picsás szöveg.
Jelentése: Meglovagolnék még 20-30 f.szt és jó lenne heti 1-2x bebaszcsizni meg flörtölgetni.
A vége meg az lesz, hogy nem talál az ilyen "normális" srácot.
Mivel így gondolod a legjobb amit tehetsz, hogy elmondod a srácnak.
Ami lehet: Csöndben maradsz majd 2-3-5-10 év múlva cseszed el a kapcsolatot ezzel, így a te időd és a másikét is.
VAGY elmondod neki szétmentek és esetleg 5-10 év múlva találsz egy normális embert vagy nem, de addig sem rabolod egy normális ember idejét. Ez a legkorrektebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!