Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt és mellettem irogat?
Viszonzottak lesznek az érzések? Fog szakítani a másik mivel vehetem rá a szakításra?
Nagyon kétségbeesett vagyok :c
Miért? 2 éve beszélünk, találkozgatunk, szexelünk.
Mikor leszek több mint pótlék?
Ez miért lenne betegség?
Soha nem leszel több, mivel nem vitt ki a hálószobából, nem vállalt fel, nem szervez veled még egy mozilátogatást sem.
Ilyenformán azt üdvözöl (lájkol), akit akar.
Nem számol veled. Nem vagy fontos. Nem vagy szempont.
Bocsi de nekem undorító ha valaki mással van miközben kapcsolatban van - pótlék....ennyit érsz... és a másik is.. bocsi..
Se becsület, se tisztelet, se önértékelés.
Mintha nem lenne más aki szingli...
2 év után felejtsd el, rég szakított volna, ha kellenél. Ha meg akarod tartani a méltóságod, akkor rúgd ki azonnal!
Budapesten kézen fogva járni, meg hazamenni dugni nem nagy kockázat, falun szokott probléma lenni, bár lehet pont olyan naív buta lány a párja, akinek ezt is megmagyarázza; mint neked.
Nekem nem magyaráz semmit de mikor kérdeztem hogy hogyan van az asszony és mennyire állnak rosszul arra nem válaszolt úgy mint régen
Nem tudom hogy kibékültek vagy sem vagy már nincs is meg
Heti 2-3szor ott alszok nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!