Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 18 év különbség van köztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év különbség van köztünk a párommal. Nem vagyok bele lángolóan szerelmes, de jól érzem magam vele/ mellette. Később nem fog esetleg valamilyen hiány kiütközni bennem, vagy esetleg nem kezdem el őt szégyellni, ahogy idősödik?

Figyelt kérdés

Ő 45 éves,én 27 vagyok.

Nagyon sokszor ábrándozom, gyermekkoromtól fogva, mindig hiú ábrándokat kergettem, a szőke herceget fehér lovon. Azért tettem fel ezt a kérdést, mert ez az álmodozás, átlépés egy másik fantáziavilágban most is megvan bennem, amiről ő is tud. Félek,hogy ez talán később gondot okozhat közöttünk, hiába jó az összhang,és értjük meg egymást. Ez kevés lesz, talán.

2021. ápr. 27. 21:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Pár év és úgy is otthagyod mert öreg lesz, mikor te még életed derekán.
2021. ápr. 27. 21:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem lehet biztosat mondani.
2021. ápr. 27. 21:30
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Hát, azért gondolj bele, milyen lesz egy 70+-os bác
2021. ápr. 27. 21:34
 4/17 A kérdező kommentje:
És milyen lesz egy olyan ember, aki mondjuk 4-5 évvel idősebb csak nálam,és félremegy mellettem?
2021. ápr. 27. 21:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

2 évig voltam együtt egy tőlem 20 évvel idősebb pasival.

Az elején imponált hogy érett, hogy nyugodt életem volt, megadott mindent. De idővel elkezdtem "szégyellni" ha együtt jelentünk meg valahol, sokszor az apámnak nézték. Mert bár fiatalos volt, foci edző volt stb azért simán látszott a korkülönbség. Nem lehet ezt letagadni. Ő Gyereket sem nagyon akart a korkülönbség miatt. És idővel szépen kiütköztek köztünk a problémák a korkülönbség miatt

Nagyon konzervatív felfogása volt amit az elején nem vettem észre.

Már vége van 2 éve ennek a kapcsolatnak, de ha vissza temethetném az időt nem mennék bele még 1xer....

29/N

2021. ápr. 27. 21:38
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
És mi a garancia, hogy a papi nem fog, ha rájön a kapuzárási pNik?
2021. ápr. 27. 21:38
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad általánosítani.

Azért mert valaki idősebb ugyanúgy félre megy ha olyan....

Ez nem korhoz kötött dolog.

2021. ápr. 27. 21:39
 8/17 A kérdező kommentje:
Erre próbáltam rávilágítani.
2021. ápr. 27. 21:40
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

Te akkor azért vagy vele mert abban a tévképzetben élsz hogy a veled egykorú férfiak 100%-a félremenne?

Vannak bajok.

2021. ápr. 27. 21:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Addig élvezd amíg lehet.
2021. ápr. 27. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!