Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veletek is volt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már ilyen? Mit tettétek?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy májusban véget ért egy pár hónapos kapcsolatom, ahol engem dobtak, miközben még javában szerelmes voltam. Azóta nem beszéltem az exemmel, augusztusra végre sikerült kihevernem. Nemrég lett egy új kapcsolatom, ami már most sokkal jobbnak ígérkezik, mint az előző volt. Exem mintha csak megérezte volna, pár napja váratlanul írt. Megkérdezte hogy vagyok. Felkavart a dolog. Annyit írtam neki, hogy végre túlléptem rajta, és jól vagyok már. Ma megint írt, a lényege az volt, hogy sokat gondol rám. Erre már nem akarok válaszolni, mert az új kapcsolat sokkal ígéretesebb. Ugyanakkor felkavar az, amit exem csinál, sírtam is miatta, mert nagyon szerelmes voltam belé. Fogalmam sincs miért van ez, hogy pont akkor bukkan fel, amikor kezdenének jól alakulni a dolgok. A friss kapcsolatról nincs tudomása, de pont akkor felbukkanni.. Jártatok már így?
2021. aug. 19. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, hogy miért pont most, véletlen. A fontos, hogy mit kezdesz vele.

Ha nem akarsz vele beszélni, akkor mondd meg neki és szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha pedig kockára teszed érte a mostanit, az is a te döntésed, a következményekkel együtt.

2021. aug. 19. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Jártam. 1,5 év után úgy bukkant fel a semmiből, hogy nekem meggyőződésem volt, hogy valahol valamelyik randinkon meglátott az új partneremmel.

Mondjuk nálam még nem volt lezárva, úgyhogy szakítottam is a partneremmel. Rájöttem, hogy ha ennyire fel tud kavarni, akkor nincs értelme senkivel együtt lennem.

2021. aug. 19. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az exed most facér. Gondolta, hogy amíg nem talál jobbat,

elővesz a sifonérból, aztán, ha megint összefut egy jobb alakkal,

akkor lelép.

2021. aug. 20. 00:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont 3!
2021. aug. 20. 00:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első exem nagyjából 3-5 évente bepróbálkozik. Még most is, pedig már 40 leszek hamarosan (bár most már néha a barátját küldi, hogy kérdezzen rám, ugyan férjnél vagyok-e még). Van, aki sosem hagyja ezt abba. A kérdés az, hogy TE milyen életet szeretnél élni és abban van-e neki helye, szerepe vagy sem. Ha ezt eldöntötted, akkor tudod, mit kell tenned.
2021. aug. 20. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!