Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tettetek, hogyan éreztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek, hogyan éreztétek magatokat, amikor a kiszemelt pasi, aki veletek flörtölt, utána másnak kezdett udvarolni?

Figyelt kérdés

2020. febr. 5. 15:02
 1/9 A kérdező kommentje:
És esetleg nem voltatok olyan szituációban , hogy el tudjatok menekulni , mert közös barati kör volt , vagy közös munkahely , mit lehet tenni?
2020. febr. 5. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Semmit. Világos hogy nem kellek neki eléggé. De apropó, nem azt szokták mondani a férfiak hogy ha akarnak egy nőt azt meg is szerzik?

Dehogy futok olyan szekér után ami nem vesz fel.

2020. febr. 5. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Semmit. A flört csak flört, nem házassági szerződés meg párkapcsolat. Csak egy jelzés, hogy szimpi vagyok, amivel vagy kezdünk vmit vagy nem.
2020. febr. 5. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem egyszer kaptam már beszólást, megjegyzést amiatt mert a visszautasított nő barátnőjével kezdtem el kavarni, vagy aki éppen mellette állt. Erre azt mondta, hogy komolytalan vagyok és csak azért mentem oda hogy őt idegesítsem. Soha nem csináltam ilyet, ha valaki visszautasít, az számomra továbbiakban nem létezik, mert nem pocsékolom rá a drága időmet, keresek valakit aki viszonozni akarja a kedvességemet. A nők ilyenkor elkezdik heccelni egymást, hogy ő jobban tetszett a férfinak mert hozzá ment oda elsőnek, és csak rajta múlt hogy lesz-e belőle kapcsolat. Ebben van némi igazság, de aki elszalszt egy lehetőséget az később ne siránkozzon, hanem vállalja fel a döntését és méltóságban álljon tovább.

Persze ilyenkor joggal felmerülhet, hogy miért pont hozzá mentem először? A válasz egyszerű,mert valahol el kell kezdeni és pont. Lehet hogy a véletlenre bízod, vagy az ösztöneidre hallgatsz, vagy más szempontok szerit választasz,a lényeg, hogy komolyan gondolod, és ha valaki igent mond, akkor a többiekkel már nem foglalkozol többet. Példának okáért jártam már úgy ikerpárral, hogy az egyik ikret ismertem meg, akivel nem jött össze a dolog, de a húgával majd fél évig voltunk együtt. A testvérénél a szépsége fogott meg, de emberileg a húgával sokkal jobban passzoltunk és majdnem ugyanúgy néztek ki.

2020. febr. 5. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért kellene bármit is tenni?

Neked nem kellett, más attól még találhatja vonzónak.

Esetleg drukkolhatsz neki(k), ha amúgy szimpatikus a férfi, csak neked nem elég jó.

2020. febr. 5. 15:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem utasitottam vissza es nem mondtam , hogy nem kell

Hanem ahelyett , hogy lépett volna mást fele ment inkább

2020. febr. 5. 15:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Rosszul esett, mert nem vagyok fából, de nem drámáztam.

Olyan is volt, hogy az illető mindenhova követett, bámult, majd összejött mással közben de továbbra is nézett feltűnően. Hogy mi zajlódhatott a paziban azóta sem értem, de utólag jobb is, hogy nem történt semmi.

Valakinek lételeme a flörtölés, kapcsolatban sem mondana le róla, annyira kell a visszajelzés, izgalom. Ez nem jó szerintem senkinek.

2020. febr. 5. 16:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem látta rajtad hogy vevő lennél az ő kezdeményezésére és emiatt ment tovább. Lehet hogy nem jól kommunikáltad felé, hogy "figyu csípem a búrádat!!!'
2020. febr. 5. 18:08
 9/9 A kérdező kommentje:
De igen , adtam jelzéseket
2020. febr. 5. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!