Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnál képzelni párkapcsolatot vak nővel?

Attol függ. Bár nem hiszem
Eleve nekem kéne eltartanom

Nem, mert nem vagyok leszbikus.
Viccet félretéve, abban az esetben összejönnék vak férfival, ha már "önellátó", tehát tud egyedül közlekedni, nem lenne rám szorulva 24/7 kísérőnek. Nyilván számára ismeretlen helyekre, ahova miattam megy (pl. az én lakásom környéke) ott kísérném meg utánanéznék, hogy napi szinten milyen változtatásokkal járna a részemről az, hogy neki segítsek (pl. milyen egy látássérült-barát hely, mire kell figyelnem, ha ide-oda megyünk, lakásban stb.)... de alapvetően nem vagyok egy Máltai Szeretetszolgálat típusú ember, aki boldog lenne attól, hogy másnak folyamatosan segít / kiszolgálja.
Ill. ha hosszú párkapcsolatban vakul meg, akkor szerintem ragaszkodnék már hozzá annyira (feltéve, hogy jó a kapcsolat, és bizonyította, hogy lehet rá számítani, szeret stb.), hogy ne szakítsak vele, hanem segítsek neki, még ha ez lemondásokkal is jár.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!