Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnál képzelni párkapcsolatot vak nővel?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 11:58
3/14 anonim válasza:
Persze...simán...A legtöbb egészséges embernek fogalma sincs róla mit jelent együttélni egy rokkanttal, vagy olyannal, aki állandó segítségre szorul, ha nem volt ezzel korábban tapasztalatuk. Szerintem meg nemtől független kevesen mennének bele olyan kapcsolatba, ahol már a kapcsolat kezdetétől fogva ilyen problémák vannak az életben.
6/14 anonim válasza:
olyat, hogy a nő a párkapcsolat elejétől kezdve vak, nem tudnék elképzelni.
7/14 anonim válasza:
#3 És honnan tudod, hogy nincs tapasztalatom? Vagy hogy nem épp egy vakkal élek együtt?
#2 voltam.
8/14 anonim válasza:
#7 mert a GYK tele van áldott jó rendes emberekkel, akik válaszaikban a legszentebb szentnek adják ki magukat, csak jöjjön már össze az a fránya párkapcsolat... (valójában semmivel sem jobb emberek, mint bárki más)
és kb. 99,9 % az esélye, hogy közülük való vagy, és csak 0,1 % az esélye, hogy úgy böksz ide minden egyéb nélkül egy "simán"-t, hogy közben van tapasztalatod a vak emberekkel való együttélésben.
9/14 anonim válasza:
7 A #8-assal egyetértek. Valamint megkérnélek idézd már szó szerint,hogy hol írtam azt,hogy személy szerint neked nincs benne tapasztalatod. Általánosságban írtam, és igazam van.
10/14 anonim válasza:
igen. ha minden más működik, ez nem lenne kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!