Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit törölt ki, és miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit törölt ki, és miért?

Figyelt kérdés

kaptam több üzenetet facebookon csetben, de kitörölve, vagyis aki küldte (pasi, akivel jóban lettem), kitörölte, mielőtt én olvashattam volna.

azt mondta semmiség, nem megfelelő helyre pötyögte be.

vhogy azt érzem, elkezdett volna mondani vmit, de meggondolta magát, és delete... persze az is lehet, h. elküld vkinek több pecen át több üzenetet, és nem veszi észre, h. másnak akarta

2021. aug. 14. 22:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%

Ezért nem kell kitörölni a félre küldött üzit.

Sajnos én ebben elég szerencsétlen vagyok. Többször küldtem már félre facen, viberen. Inkább ilyenkor ott is hagyom, hogy lássa a másik hogy nincs titok és tényleg rossz címzetthez került az irományom.

2021. aug. 14. 23:35
 12/17 A kérdező kommentje:

köszi az okosóratippet

persze, azóta többször beszéltünk, de erre nem tértünk vissza, ő kijelentette, h. félreküldte, és ennyi.

2021. aug. 14. 23:43
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Simán lehet, hogy tényleg másnak akarta. Én is volt, hogy percek múlva vettem észre, mert ránéztem, hogy vajon kaptam-e már választ. Aztán akkor esett le, hogy arra várhatok, mert nem is jó helyre írtam. Nem értem, miért kell ezen rugózni, nem azt első ilyen kérdés.
2021. aug. 15. 11:42
 14/17 A kérdező kommentje:

7 éve van ez a facebook-profilom, soha senki nem küldött nekem olyasmit eddig, amit nem nekem akart.

én sem másnak...

vhogy az a legtöbb embernek megy, h. elolvassa a nevet, kiválasztja hozzá a profilt, és célirányosan annak ír.

miért ne kérdőjelezhetném meg, amit mond?

miért kéne mindezt készpénznek vennem?

ha te vkihez közelebb kerülnél, kölcsönös érdeklődés, szimpátia, és kapnál több üzenetet tőle, de törölve, azért nagy hülye lennél, ha nem jutna eszedbe, h. mi van, ha az csak egy utólagos kifogás, h. nem neked akarta küldeni.

az üzenetek elmondom neked, úgy jöttek, h. látszik, h. megírta-törölte, eltelt 2 persz, újabb üzenet-törlés, majd 2 perc múlva újabb üzenet-törlés...

ilyet ki csinál?

ha észreveszed, h. rossz helyre megy, egyben törlöd őket, nem az van, h. írsz-törlöd, majd megint írsz-törlöd stb.

2021. aug. 15. 12:05
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Atya úr isten, te nagyon akarod, hogy ez az ember akarjon tőled valamit. :D
2021. aug. 15. 13:00
 16/17 A kérdező kommentje:

15

ahogy 11-es írta, akit durván lepontoztatok, pedig igaza van, az átláthatóság fontos... nem én küldözgettem neki fake üziket, hanem fordítva, épp ezért azt is mondhatnád, h. ő akart vmit...

2021. aug. 15. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de az én félreküldött üzim nem tartozik arra, akinek véletlen elküldtem.
2021. aug. 17. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!