Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törölt le az exem vajon facebookról?
Azért törölt le, mert valószínűleg nem akar semmilyen formában szembesüölni veled.
Lehet, hogy van újabb, komoly kapcsolata.
Nem valószínű, hogy érdekli, hogy fogytál-híztál, mit csinálsz naponta reggel, délben, meg éjszaka.
Ne foglalkozz vele. Ő már elment.
Éld a saját életedet.
2021. aug. 8. 23:50
Ahogy az egyes írja! Szakitottatok! Akkor kellett vna vele foglalkozni, mikor a csajod volt! Sztem ez így normalis, hogy letöröl és mindenki éli a saját életet! Nem kell ez a gyerekes butasag h ki kit tesz féltékenye stb
2021. aug. 8. 23:54
Az semmi. Mi 4 napja szakítottunk, neki már más van, ma láttam őket
2021. aug. 9. 00:00
Miért ne! Nem akar nézegetni, neked sem kellene.
2021. aug. 9. 00:17
Én is letöröltem az enyémet, mert képtelen voltam még hónapok múlva is a képeit nézni. Akárhányszor feltöltött egy képet azt éreztem, hogy feltépték az összes tapaszt a sebeimen, nem tudtam nézni, hogy milyen boldog, azzal a férfival, aki miatt elhagyott. De persze lehet a tiéd csak szarik rád, ezer oka lehet.
2021. aug. 9. 00:21
2021. aug. 9. 00:34
Egyik exem engem is letörölt miután megnősült. A lányomat viszont nem törölte. Nem zaklattam, nem vettem fel a kapcsolatot vele újra, sőt, nem is posztoltam semmit sem magamról, tehát semmit sem kellett rólam nézegetnie. Valószínűleg már nem fértem be a 2000 másik ismerőse mellé. 😀Egészségére. Lépj tovább te is. Az ex, az ex.
2021. aug. 9. 05:00
Én pl azért töröltem az exem (aki szakított velem) mert még mindig szerelmes voltam és így könnyebb volt túllépnem rajta. Ha folyton azt látom, mit csinál, beleőrülök.
2021. aug. 9. 06:58
A válasz ott van elrejtve az "elég sokat fogytam"-ban. Elszomorítja és dühíti, hogy az ő kedvéért nem voltál képes formában tartani magadat, hanem kisdisznó lettél, de bezzeg a vadászathoz képes voltál megint a régi alakodat elérni, amibe beleszeretett.
Mindegyik ismerősöm, akit dobtak, lefogyott egy jelentőset, és azóta is jó alakja van. És ez nagyon szomorú.
Most ne menjünk bele abba, hogy a férfiak hogy néznek ki a kapcsolatban, mackónadrág, rálógó háj, borosta, sörös böfi, lyukas fog, mert egy negatívum sosem nulláz egy másik negatívumot.
2021. aug. 9. 08:34
Azért, mert spammeled magadról a semleges képeidet és a halált sem érdekli. Ki akarná mindennap az exe pofáját látni?
2021. aug. 9. 08:58
Kapcsolódó kérdések: