Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan hogy véletlenül törölni valakit facebookrol vagy miért törölt?
Tipikus nő...
Gondolom megsértődött, mert nem voltál időben gépnél, majd mérgében törölt, most meg hablatyol összevissza.
Én nem szeretem, ha túl sok az ismerősöm facebookon, így időnként tisztogatást tartok, és mindenkit, akivel x ideje (kb egy év) nem beszéltem ill. már nem tartjuk a kapcsolatot, törlöm.
Volt már olyan, hogy félrenyomtam, de egyből vissza is jejöltem az illetőt és írtam neki, hogy bocsi.. Azért ezt csak észreveszi az ember sztem.
Mindenesetre figyeld, hogy áll hozzád a jövőben, ennyiből még ne vonj le messzemenő következtetéseket.
Nem szándékos volt... deh. Ha törölni akarsz valakit az ismerőseid közül, akkor a rendszer rákérdez előtte.
Nekem ez elég gyanús, vigyázz. Lehet csak azért beszélget veled, mert unatkozik, aztán lehet, ha megunt majd le is tilt, persze azt se szándékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!