Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit törölt ki, és miért?
kaptam több üzenetet facebookon csetben, de kitörölve, vagyis aki küldte (pasi, akivel jóban lettem), kitörölte, mielőtt én olvashattam volna.
azt mondta semmiség, nem megfelelő helyre pötyögte be.
vhogy azt érzem, elkezdett volna mondani vmit, de meggondolta magát, és delete... persze az is lehet, h. elküld vkinek több pecen át több üzenetet, és nem veszi észre, h. másnak akarta
Akkor a második , engem ilyenkor csesztettek, hogy mit töröltél mit töröltél , meguntam és megmondtam
Én egy fèl hülye - fèl komoly típus vagyok
jó ez egy költői kérdés, h. mit törölt ki, nem véárok rá választ.
inkább az érdekel, h. van arra esély, h. nekem akarta küldeni, vagy higgyem el neki, h. másnak akart írni, csak benézte a csetablakokat?
ha telefonról használjátok a Facebook-csetet akkor is látjátok, akinek írni akartok a nevét és a fotóját, nemde?
az egy dolog, ha egyetlen üzenet félremegy, de ha 4? az üzenetek között eltelt legalább 1-2 perc.
Ja hogy ez itt bizalmi tèmakör
Pc-re nincs valami plugin, vagy trükk ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!