Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha unalmasnak érzem magam hozzá? Lehet probléma ilyen mértékben a szocializálódási igénynek az eltérése?
Egy vissazhúzódó nő vagyok, aki csak akkor tud kinyílni ha "biztonságban" érzi magát. A párom előtt már megy, de ha a barátaival vagyunk akkor nem megy. Ketten tök jó programokat csinálunk. Meg sokat nevetünk. Viszont teljesen más a habitusunk. Ő egy nyitott, kíváncsi természet. És nagyon sociális. Én nem. Csodálkozott is, hogy nincsenek barátaim, neki minimum 20 van.
Mindig úgy érzem, hogy a barátaival, meg havercsajokkal jobban kijön. Ha együtt van egy társaság mindig velük vigyorog, hülyéskedik én meg ott ülök mint egy darab fa. Persze a keze mindig rajtam van, meg szól, hozzám, próbál bevennia beszélgetésbe, de nehezzen oldódok fel. Tehát nem arról van szó, hogy ignorálna. Visszahallottam 2 havercsajtól, hogy "fura" vagyok szerintük. Ezért a ma esti ilyen programra már semmi kedvem elmenni...
Csak nem akarom megbántani a páromat, meg nem akarom, hogy unalmasnak tartson.
Én sokkal jobbanszeretek lelkizni, összebújni, kirándulni, vagy csak ketten nevetni, szórakozni (mert ha kettesben vagyunk akkor megy. Ilyenből is van sok, nem emiatt panaszkodok.
Mindig úgy érzem, hogy a barátokkal jobb neki.:(
Pedig ő mindig dícsér, meg odáig van értem. Kb le se veszi a combomról, derekamról stb a kezét ha a havercsajokkal beszélget.
Kb tökéletesnek lát MÉG, csak attól félek ha elmúlik a rózsaszin köd akkor rájön, hogy annyira nem illek a társasáhukba és nem egy a habitusunk. Pedig én hosszútávra tervezek vele.
Ez lehet probléma?
22N, 24F akik 4 hónapja vannak együtt.
"Visszahallottam 2 havercsajtól, hogy "fura" vagyok szerintük."
Vedd bóknak.
40/N
Rólad:
Kisebbségi komplexus
Önbizalom hiàny
Introvertàltsàg is talán
Lehet kissé szociofób
Első kettőn lehet dolgozni , és nem fogod saját magad marcangolni
Kisebbségi komplexus nincs, a többi talán...azért köszi. :)
Nem szeretek társaságba lenni, gyerekként sokat bántottak.
keversz két fogalmat!
helyesen: szociabilitás, amire te gondolsz, nem szocializálódás.
a szociabilitás latin eredetű szó, és társas késztetést jelent.
a te szociabilitásod alacsonyabb, mint az övé.
a szocializálás szintén latin szó, a társadalmi életben való adaptív részvételhez szükséges normák, magatartásmódok, értékek és szabályok elsajátítását jelenti.
nem hinném, hogy ezeket ne sajátítottad volna el, a szocializáció primer helyszíne a család, a szekunder az oktatási intézmények, egyéb közösségek.
vagyis egyszerűen arról van szó, h. mint a legtöbb intro nem igényled a túl sok ingert, ami a szociális interakciókkal együtt jár.
vagy alkalmazkodtok egymáshoz, vagy idővel különmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!