Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második feleségek: ti hogy kezelitek az első feleséggel kapcsolatos problémákat?
Én vagyok a második feleség, és érdekelne, hogy akik ilyen helyzetben vannak/voltak, azoknál hogy zajlott? Nálunk az a probléma, hogy az exfeleség a mai napig gyűlölködik, keresztbe tesz, és a férjemmel közös gyereküket is ellenem, sőt a férjem ellen is neveli. Szerencsére nem kisgyerek már, 16 éves lesz, így képes önálló döntést hozni, nincs rá már túl nagy befolyással az anyja, de a férjemnek és nekem folyamatosan beszólogat, a stílusa bicskanyitogató, megnehezíti a láthatást, megszabja, hogy hová vihetjük a gyereket és mikor, úgy pl. nem is mehetünk el úgy a gyerekért, hogy én is a kocsiban vagyok, mert engem látni sem bír még az utcájukban sem, stb.
Az, hogy engem gyűlöl, érthető, hiszen a férjem annak idején miattam döntött úgy, hogy kilép a már haldokló kapcsolatukból. Nem is ezen szeretnék változtatni, ezen nem is lehet. De akik voltak már ilyenben, ti hogy kezeltétek az állandó rosszindulatot, beszólogatást, befolyásolást? A férjem is többször próbált már vele beszélni, de ha lehet, kerüli a konfliktust, nem akar még jobban összeveszni vele. De ignorálni sem lehet, mert a gyerek miatt muszáj kommunikálniuk. Van valami jó tanácsotok esetleg?
Gyűlölködő kommentek nem igazán érdekelnek, de úgyis lesznek. Viszont aki tud valami hasznosat mondani, vagy csak leírja a saját tapasztalatát, azt megköszönném.
Második feleség vagyok és kifejezetten baráti a viszonyunk az első feleséggel. Igaz, a válásuk után 5 évvel ismertem meg a férjem.
De megsúgom, egy nőnek sem a kedvence a családot szétugrasztó újabb pina.
Aztán, hogy mennyire volt az a házasság rossz, vagy nem rossz, csak a pasidtól tudod, azoknak meg mindig "haldoklik" a házasságuk egy dugás reményében, tehát ez nem releváns infó.
...és a tanácsom:
Neked semmi dolgod vele, ne provokáld a személyeddel, majd ő és a volt férje rendezik egymással a gyerek körüli megbeszélnivalókat.
2: igen, a közös programokra inkább kerülünk egy nagyot autóval, hogy ne legyen ebből gond, csak kicsit nevetséges már ez a helyzet, pl. a szüleimhez se engedte még el a gyereket, mert hogy nincs közük hozzá, pedig már nagyon szeretnék megismerni
3: nem csak a férjemtől tudom, hogy milyen volt a házasságuk, korábbról ismertük egymást, az exfeleség is mesélte régen, hogy már csak lakótársak, és halálra unják egymást, a hitel tartotta össze őket és a gyerek... tudom, hogy nekem semmi dolgom vele, nem is erre vártam tanácsot, hanem az összképre, hogy új feleség és férj hogyan tudják kezelni ezt az egész helyzetet, én a magam részéről nem provokálom, de nyilván attól még létezem
Én mondjuk a hasonló dolgai ért kinevettem, egyszer egy rendőrrel mentünk azóta nincs akkora pofája.
Még he ne menj az utcàjukba Nah persze 😀😀😟
#3 mekkora álszent, rosszindulatú pin@ vagy, ahogy te fogalmaztál…
Nem minden férfi hazudik, és rengeteg családot nem kell szétugrasztani, mert szét van az már. Mellesleg ha jó az a kapcsolat, fejre is állhat a harmadik, nem ér célt.
Nagy mellénnyel vagy, hogy 5 éve elvált volt már a férjed, mikor megismerted, de mi lett volna, ha nem?
Magadról is így beszélnél?
Egyrészt nem minden fekete vagy fehér, másrészt lehet javadra vàlna, ha más szemszögébe is megpróbálnál belehelyezkedni.
7: köszönöm, kb ezt akartam volna írni én is, egyetértek
8: köszönöm, a férjem próbál mindent megbeszélni az exével, nehogy később probléma legyen belőle, de már kezdünk leszokni erről, csak a gyereket se akarjuk rossz helyzetbe hozni otthon, hogy esetleg nem meri elmondani az anyjának, hogy hol voltunk, látva, hogy mennyire ellenzi pl. a szüleimet, vagy többnapos ottalvós kirándulást :/
2 éve váltak el egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!