Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Második feleségek: ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második feleségek: ti hogy kezelitek az első feleséggel kapcsolatos problémákat?

Figyelt kérdés

Én vagyok a második feleség, és érdekelne, hogy akik ilyen helyzetben vannak/voltak, azoknál hogy zajlott? Nálunk az a probléma, hogy az exfeleség a mai napig gyűlölködik, keresztbe tesz, és a férjemmel közös gyereküket is ellenem, sőt a férjem ellen is neveli. Szerencsére nem kisgyerek már, 16 éves lesz, így képes önálló döntést hozni, nincs rá már túl nagy befolyással az anyja, de a férjemnek és nekem folyamatosan beszólogat, a stílusa bicskanyitogató, megnehezíti a láthatást, megszabja, hogy hová vihetjük a gyereket és mikor, úgy pl. nem is mehetünk el úgy a gyerekért, hogy én is a kocsiban vagyok, mert engem látni sem bír még az utcájukban sem, stb.

Az, hogy engem gyűlöl, érthető, hiszen a férjem annak idején miattam döntött úgy, hogy kilép a már haldokló kapcsolatukból. Nem is ezen szeretnék változtatni, ezen nem is lehet. De akik voltak már ilyenben, ti hogy kezeltétek az állandó rosszindulatot, beszólogatást, befolyásolást? A férjem is többször próbált már vele beszélni, de ha lehet, kerüli a konfliktust, nem akar még jobban összeveszni vele. De ignorálni sem lehet, mert a gyerek miatt muszáj kommunikálniuk. Van valami jó tanácsotok esetleg?

Gyűlölködő kommentek nem igazán érdekelnek, de úgyis lesznek. Viszont aki tud valami hasznosat mondani, vagy csak leírja a saját tapasztalatát, azt megköszönném.

2021. jún. 30. 12:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

Figyelj, szerintem legjobb lenne ha a férjed abbahagyná a puncsolást a banyának, mert 1. láthatóan felesleges, úgysem áll le 2. semmi köze, mit csináltok.

Nincs köze, a gyereket hova és kivel viszi a láthatáskor. Nem kell írogatni messengeren, ha ő ír, hát írjon. Mi rengeteg megbeszélnivaló van még a 16 évessel kapcsolatban?

Ha te a kocsiban ülsz mikor megy a gyerekért, lekötözi a gyereket a székhez, hogy na így nem? Mostohamamához nem? Egyáltalán, miért kértek engedélyt, hogy bárkihez is elvigyétek?

Ne haragudj, de ti adjátok a lovat a banya alá.

Semmi köze ezekhez a dolgokhoz. Csapkodja a földhöz a seggét, ennyit tud tenni.

A gyereknek se kell beszámolnia amúgy, merre járt. Amúgy se ő tehet róla, bárhol is.

Gyerekkel beszélgessetek szerintem, láthatás időpontja úgyis fix. Max üzenet hogy akkor péntek 6-kor ott vagyok Béluskáért. Béla.

És ennyi.

Hagyjátok lógva anyukát, könnyebb lesz az életetek.

2021. jún. 30. 13:45
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

11-es vagyok még egy szóra:

"próbál mindent megbeszélni az exével, nehogy később probléma legyen belőle"

Mit kell vele megbeszélni? Vezet eredményre? Nem, csak vérszemet kap, mert ő irányítja a családotokat.

Milyen probléma lenne belőle, miből? láthatásra el kell engedje a gyereket. Egyébként meg írogasson ha jól esik. Delete gomb.

2021. jún. 30. 13:46
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Egyrészt semmit se kell csinálni vele. Majd abbahagyja. Nem szabhatja meg az életeteket, sőt abba sem szólhat bele, hogy mit csináltok a láthatás alatt. Másrészt ez a helyzet úgy kerülhető el, hogy az ember lánya nem kezd nős pasival.
2021. jún. 30. 15:11
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

13 Az elvált az nem nős.... én mikor megismerkedtem parommal másfél éve külön élt , kb egy éve elvált volt papiron is, az ex mégis vérszemet kapott mikor megtudta, hogy én képben vagyok....

szóval érdekes dolgok ezek.

2021. jún. 30. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

Én férjem is egyedül élt már, mikor megismerkedtünk. Mikor kiderült, hogy vagyok neki, telebeszélte a kislány fejét, hónapokig nem ment az apjához.

Azóta a gyereke mondjuk már velünk él, elege lett anyuka kavarásából. Meg sokminden másból is.

2021. jún. 30. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Barátnőmek elvaltak. A férje mégis ért egy nőt és osszehazasodtak. Válás után kB 1,5 évre ismerte meg. A barátnőm mégis utalja a nőt, folyton leszolja a külsejét, meg okoskodik, hogy mellette biztos nincs olyan élete mint anno vele. Számomra érthetetlen és unalmas is, nem értem miért piszkálja a nőt, semmi köze hozzá.
2021. jún. 30. 16:31
 17/17 anonim ***** válasza:
61%
Semmit. Komolyan nem értem miért kell a nőnek csicskul ő, ki ő? Egy ex!!! Semmi köze hova mentek, mit csinaltok. Le kell teljesen koptatni!!! Vegye észre magát.
2021. jún. 30. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!