Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második feleségek: ti hogy kezelitek az első feleséggel kapcsolatos problémákat?
Én vagyok a második feleség, és érdekelne, hogy akik ilyen helyzetben vannak/voltak, azoknál hogy zajlott? Nálunk az a probléma, hogy az exfeleség a mai napig gyűlölködik, keresztbe tesz, és a férjemmel közös gyereküket is ellenem, sőt a férjem ellen is neveli. Szerencsére nem kisgyerek már, 16 éves lesz, így képes önálló döntést hozni, nincs rá már túl nagy befolyással az anyja, de a férjemnek és nekem folyamatosan beszólogat, a stílusa bicskanyitogató, megnehezíti a láthatást, megszabja, hogy hová vihetjük a gyereket és mikor, úgy pl. nem is mehetünk el úgy a gyerekért, hogy én is a kocsiban vagyok, mert engem látni sem bír még az utcájukban sem, stb.
Az, hogy engem gyűlöl, érthető, hiszen a férjem annak idején miattam döntött úgy, hogy kilép a már haldokló kapcsolatukból. Nem is ezen szeretnék változtatni, ezen nem is lehet. De akik voltak már ilyenben, ti hogy kezeltétek az állandó rosszindulatot, beszólogatást, befolyásolást? A férjem is többször próbált már vele beszélni, de ha lehet, kerüli a konfliktust, nem akar még jobban összeveszni vele. De ignorálni sem lehet, mert a gyerek miatt muszáj kommunikálniuk. Van valami jó tanácsotok esetleg?
Gyűlölködő kommentek nem igazán érdekelnek, de úgyis lesznek. Viszont aki tud valami hasznosat mondani, vagy csak leírja a saját tapasztalatát, azt megköszönném.
Figyelj, szerintem legjobb lenne ha a férjed abbahagyná a puncsolást a banyának, mert 1. láthatóan felesleges, úgysem áll le 2. semmi köze, mit csináltok.
Nincs köze, a gyereket hova és kivel viszi a láthatáskor. Nem kell írogatni messengeren, ha ő ír, hát írjon. Mi rengeteg megbeszélnivaló van még a 16 évessel kapcsolatban?
Ha te a kocsiban ülsz mikor megy a gyerekért, lekötözi a gyereket a székhez, hogy na így nem? Mostohamamához nem? Egyáltalán, miért kértek engedélyt, hogy bárkihez is elvigyétek?
Ne haragudj, de ti adjátok a lovat a banya alá.
Semmi köze ezekhez a dolgokhoz. Csapkodja a földhöz a seggét, ennyit tud tenni.
A gyereknek se kell beszámolnia amúgy, merre járt. Amúgy se ő tehet róla, bárhol is.
Gyerekkel beszélgessetek szerintem, láthatás időpontja úgyis fix. Max üzenet hogy akkor péntek 6-kor ott vagyok Béluskáért. Béla.
És ennyi.
Hagyjátok lógva anyukát, könnyebb lesz az életetek.
11-es vagyok még egy szóra:
"próbál mindent megbeszélni az exével, nehogy később probléma legyen belőle"
Mit kell vele megbeszélni? Vezet eredményre? Nem, csak vérszemet kap, mert ő irányítja a családotokat.
Milyen probléma lenne belőle, miből? láthatásra el kell engedje a gyereket. Egyébként meg írogasson ha jól esik. Delete gomb.
13 Az elvált az nem nős.... én mikor megismerkedtem parommal másfél éve külön élt , kb egy éve elvált volt papiron is, az ex mégis vérszemet kapott mikor megtudta, hogy én képben vagyok....
szóval érdekes dolgok ezek.
Én férjem is egyedül élt már, mikor megismerkedtünk. Mikor kiderült, hogy vagyok neki, telebeszélte a kislány fejét, hónapokig nem ment az apjához.
Azóta a gyereke mondjuk már velünk él, elege lett anyuka kavarásából. Meg sokminden másból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!