Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont, amikor beleszerettél a szerelmedbe?
Amikor megláttad, annyira szép volt?
Amikor megnevettetett a vártnál jobban?
Amikor valami olyan okosat mondott, hogy leesett az állad?
Amikor először értetted meg, mennyire kedves?
Mi évekig chateltünk, aztán egyszer nem tudott írni pár napig, és akkor jöttem rá, mennyire fontos nekem.
Szerintem ez nem úgy van, hogy villámcsapás módjára kész, egyik pillanatról a másikra beleszeretsz valakibe. Persze, lehet kivétel, de én szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Elnézést ha ezzel bárkit is megbántottam.
Nálam az erős érzelmek kialakulásához hónapok kellettek. Persze, már az elején is tetszett és eljátszottam a gondolattal hogy de jó lenne ha összejönnénk. Kedves volt, figyelmes és az irántam érzett szimpátiáját nem is félt kimutatni mindenféle gesztusokkal. Ez mind-mind imponált, de nem jelentett azonnal szerelmet.
1. Netes "udvarló" volt, 13 éves voltam. Egész nap MSN-eztünk, és egyszer csak beleszerettem. Tudom, hogy nem volt igazi szerelem, de gyerekfejjel másképp láttam a dolgokat.
2. Sétáltunk együtt, és jött valami euforikus érzés, hogy jó helyen vagyok mellette.
3. Nyaralni voltam a családdal, és elkezdett hiányozni.
Egyik sem lett örökéletű, de hát ez van
Hát, a párommal az első pillanat, amikor összenéztünk, az egy villámcsapás volt... soha azelőtt nem hittem benne, hogy ilyen létezik, romantikus lányregényes marhaságnak tartottam. Szóval nevezhetjük akár ezt is egy pontnak, amikor beleszerettem.
De igazából ez akkor is egy folyamat, de azt nagyjából pontokba tudom szedni, hogy hogyan jutottunk el a szerelemnek a legelső fázisától (nevezhetjük vonzalomnak is, ha így jobban tetszik, ez már csak értelmezés kérdése) a mély szerelemig. Ez a villámcsapás volt, amikor azt éreztem, nekem ez a pasi kell.
Aztán egy hét múlva hason feküdtünk a Gellért-hegyen, és néztük egymást.
Aztán amikor a Kossuth téren ugrándoztunk az esőben mezítláb, és könnyesre nevettük magunkat.
Stb.
Most akkor kiválasztok egyet a sokból.:)
Mikor activity-zett, hogy milyen okos és kreatív.:)
De akkor már figyeltem rá több okból.
Nekem csak egy beteljesült szerelmem volt, nem tudom mikor lettem az.
Felszínesen ismertem egy ideje, elkezdtünk beszélni, voltunk közös buliban. Éreztem egy belső hangot hogy nekem ő kell, most mindent bele.
(huszonéves voltam és első barátnő volt). Mai napig eszembe szokott jutni sajnos.
Ő akkor lett belém szerelmes mikor egyik randin a villamoson megfogtam a derekánál hogy ne essen el.
Volt utána egy másik kapcsolatom, egy másik lánnyal ő nagyon belém szeretett. Itt nem volt kifejezetten villámcsapás szerű pont, bensőséges beszélgetések alatt alakult ki. Sok személyes dolgot meséltünk egymásnak, jó voltam neki az ágyban, elmentem vele moziba akkor is mikor barátnője utolsó pillanatban cserben hagyta, jól főztem, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!