Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit csinálnátok, ha beleszeretnétek egy meleg fiúba? Velem pont ez történt.
Az,hogy másokkal rideg és velem kedves ezt nem bizonyítéknak szántam melegségére. XD (és nem értem,hogy mi köze van a két dolognak egymáshoz)
Több dolog volt amiből arra következtettem,hogy meleg. pl: egyszer hülyültünk,hogy az egyik ismerősünket letapizná-e és ő azt mondta,hogy senkitsem tapizna le, főként nem egy lányt.
Én 15, ő pedig 16.
Egyébként megfogadom a tanácsod :P :D
Menj oda hozzá, és mondd el neki, hogy szereted őt. Ha meleg, meg fogja mondani, ha nem meleg, sikerrel jártál :)
Válaszolóknak:
Amúgy meg tarkólövés? Idióta, neked kéne.
Meg ugyan miért izgulna fel egy meleg srác egy lányra? Egyáltalán nem izgul fel rá, és nem is lehet belé szerelmes, ezért meleg, mert a fiúkat szereti.
És miből gondolod, hogy 16 évesen nem lehet meleg? Nem kell ahhoz lánnyal lenni, hogy rájöjj, hogy meleg vagy, sőt. Nagyon kevés meleg kerül "olyan" kapcsolatba lánnyal, azok sem önszántukból, hanem tárdadalmi nyomásra. A melegek már 13-14 éves koruktól tudják, hogy melegek. És nem rehet rátéríteni minket a NEKED helyes útra, ez nem választás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!