Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit csinálnátok, ha beleszeretnétek egy meleg
fiúba? Velem pont ez történt.
Eleg erdekes a helyzet, szerintem a fiu nem homo,mondjuk nem ismerem de nem hinnem, sokan vannak hogy kiis koruk ota erzik hogy homok s csak kesobb valjak be maguknak de altalaba az ilyen hirtelen lett homok azert vannak mert az elso szeretkezesnel csalodtak, egy alomkepben eltek es nem ugy jott ossze ezert osszezavarodnak es azt hiszik hogy melegek, valojaban csak nem az igazit talaltak meg, a masik megoldas hogy a fiu biszex, ami egyenlo azzzal hogy a lanyokat is ugyanannyira szertio mind a fiukat, es szerintem ha ugyesen bansz a fiuval akkor a gondolkoddasa is meg tud valtozni es ha telleg anyira joba vagytok akkor meg tudod komolyitani a fiut es huseges lesz hozzad! probalkozzal be szeritnem 16 evesen egy fiu se all elllen egy csaj vonzodasanak! egy probat minden esetre meger! sok sikert nektek! F/19
2009. szept. 24. 11:32
Azt, hogy nem taperolna le egy lányt, mondhatta tiszteletből is. A leírtak alapján nem biztos, hogy meleg. Ha mégis az, legfeljebb megmondja, és barátok maradtok, nem lesz Neked ebben semmi ciki - de ha nem próbálkozol be, és nem is meleg, akkor elszalasztottál egy lehetőséget.
2009. szept. 24. 12:25
Hát én szerelmes vagyok, de ő biztos, hogy meleg. És nem tudok mit tenni, elfogadom hogy sose lehet az enyém.
A te helyzeted viszont egészen más. Szerintem nem meleg. De próbált meg kiszedni belőle, pl hogy hány barátnője volt, hasonlók.
2009. szept. 24. 12:47
Lehet, hogy hülyeséget fogok mondani, de én nem ugranék rögtön neki, hogy "Ide figyelj, szeretlek!". Ez kétesélyes. Ha nem meleg és belemegy a kapcsolatba, akkor nyertél, viszont ha nem szeretne "úgy" is közelebb kerülni hozzád, akkor már másként fog rád tekinteni. Ha 1000%-ig nem vagy biztos abban, hogy meleg, akkor van esélyed, csak ügyesen kell játszanod vele! =)
2009. szept. 24. 12:48
Szerintem felejtsd el. Egy meleg srác nem elégszik meg a női test bájaival... Tapasztalatból mondom. Soha nem fog változni, legfeljebb annyiban, hogy a lányokhoz is köze lesz. én a helyedben elfelejteném.
2009. szept. 24. 13:46
Én már csak azt szeretném kérni, hogy ha kiderül az igazság, akkor írd meg nekünk!
2009. szept. 24. 15:00
17/20 A kérdező kommentje:
Naná,hogy megírom majd nektek a happy endet...vagy szívszaggató befejezést. Mégegyszer köszi a válaszokat!
Egyébként lassan történik minden,mert heti 1-szer találkozunk kosár edzésen. Bár, msn-en gyakrabban van fönn,de nem írok neki mindig,mert nem akarom,hogy úgy gondolja "rajta lógok".
Tegnap írtam neki és mesélte,hogy az egyik fiú osztály társa influenzás lett és attól tart,hogy ő is elkapta tőle. Mert együtt mentek haza (közel laknak egymáshoz) és búcsúzáskor adott neki egy puszit. o__O"
Megkérdeztem miért és ő azt mondta,hogy így köszönt el.
Ti erről mit gondoltok? Egy hetero fiú barátságban nem hinném,hogy szoktak pusziszkodni...
Lehet, hogy csak nálunk ilyen "furák" a fiúk, de a közelünkben minden pasi úgy köszön a másiknak, hogy kézfogás + 3 puszi... És ők nem melegek! Szóval lehet sima baráti gesztus is, ha nem láttad az esetet, akkor nehéz megítélni...
2009. szept. 25. 14:40
A multkor én is ledöbbentem amikor ilyet láttam, de tényleg nem csak a meleg fiúk adnak egymásnak puszit. Bár elég fura szerintem. Amúgy történt mostanában valami veletek?
2009. okt. 19. 10:40
20/20 anonim válasza:
2014. ápr. 12. 09:56
Kapcsolódó kérdések: