Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotokat vagy a szüleiteket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 18:14
A kérdező szavazást indított:
pár
szülő
26 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem lehet választani, mert másképp szeretem őket. A páromat többféle módon szeretem, ennyit lehet mondani.
3/10 anonim válasza:
A szüleimet utálom mint a szart, mert csòrò kis férgek, párom meg sosem volt mert minden nő egy anyagias kis érdekféreg.
4/10 anonim válasza:
Az almát meg a körtét hogy hasonlítod össze?
Másképp szeretem a párom mint a rokonokat. ( Nála van a punci... )
5/10 anonim válasza:
A kettő nem összehasonlítható. A szüleimet szeretettel szeretem, a páromat szerelemmel. A páromat meg is dugnám, a szüleimet nem.
6/10 anonim válasza:
Szeretetben más a sorrend, de a szüleim elsőbbséget élveznek más dolgokban.
7/10 anonim válasza:
A szeretetnek több formája van, szóval ez olyan mintha a kéket meg a pirosat próbálnád összehasonlítani.
8/10 anonim válasza:
ostoba és felesleges kérdés
a szüleidet jó esetben szeretettel szereted, a párodba szerelmes vagy
de nagy az isten állatkertje, h. ilyeneket kérdezel..
9/10 anonim válasza:
Ez mindig anyámék viselkedésétől függ.
10/10 anonim válasza:
Egyértelműen a férjemet és a gyerekeimet. Ők a szűk családom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!