Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy vegyem rá hogy szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá hogy szóba álljon velem?

Figyelt kérdés
A baratnom 1x csak a semmibol letiltott facen,azzal az okkal hogy sok a dolga,es nincs idonk a kapcsolatunkat apolni.Eddig minden rendbe volt nem tudom mi lett a baj hirtelen letiltott nem tudok neki irni. Addig nem nyugszok még nem beszeltem vele meg normalisan.Csinaltam uj facet nem engedd irni neki. Viszont anyum facejabol igen meg ocsemebol is pedig nem ismerosok. Miert nem tudok neki irni ? Lehet,hogy azert mert anyummal meg ocsemmel van kozos ismerosuk?
2021. aug. 8. 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Biztos nem tini kategória?

Mintha csak a Facebook lètezne..

Akkor a tini vàlaszok:

Nyomd előttük a csengőt

Hívd fel telefonon

Írj neki smst telefonon

Írj rá csaladtagra facen

Küldj neki levelet postán

Ràdióban küldj neki zenét

Írj rá iwiwen

Állj meg a házuk előtt egy magnoval, majd játszd a kedvenc szàmàt

Kommentàlj a kedvenc YT videója alà

Állj be Telemarketingesenk, hívd fel hogy èrdekli e borotva készlet

2021. aug. 8. 11:12
 2/10 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. aug. 8. 11:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hivtam is nem veszi fel. A csaj nem nagyon szokott a varosba jarkalni mert otthon van kb mindig. Szoval az hogy szemelyesen megbeszeljek vele megint felejtos.
2021. aug. 8. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy a barátnőd? Mennyi ideje vagytok együtt? Ne haragudj, de ő is tud róla? Ki beszél úgy a barátnőjéről, mind egy idegenről, lásd “a csaj”.

A szerelmünket nem szokás nyomós indok nélkül letiltani.

2021. aug. 8. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
*mint
2021. aug. 8. 12:12
 6/10 A kérdező kommentje:
A baratnom volt imadtam ő volt a mindenem 2 honapot voltunk egyutt elotte sulibol ismertuk egymast nagyon jol ment minden ,aztan most szerdan hirtelen a semmibol irt egy szoveget hogy megy xy helyre suliba nem lesz ido a kapcsolatunkra es, hogy itt a vege ennyi ezzel az indokkal szakitott es letiltott.
2021. aug. 8. 12:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Meg hogy otthon sok a teendoje.Csak hat olyan hirtelen jott az egesz es nem tudtam vele normalisan megbeszelni.
2021. aug. 8. 12:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Anya facejabol nem akarok neki irni ocsemebol sem.uj facet csinaltam probaltam de ott valamiert nem tudok neki irni.
2021. aug. 8. 12:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Valahogy muszaj vele ezt megbeszelnem normalisan mert igy nem tudok nyugodni.
2021. aug. 8. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennél szebben is szakíthatott volna, de még csak két hónapja voltatok együtt, talán jobb is így, hogy nem évek múlva szakít veled hasonló módon. Megértem, hogy most rossz érzés, de sok egyebet nem tehetsz, minthogy belenyugszol, mert ő már továbblépett.
2021. aug. 8. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!